Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Sekso pozos pagal figūros tipą: kaip paslėpti išvaizdos trūkumus

Moterys, kurios nepasitiki savo išvaizda, retai kada rodo iniciatyvą dėl sekso, nes jas kankina menka savivertė, be to jos patiria mažiau orgazmų. Nepasitenkinimas savo išvaizda ir kūnu lytinį aktą paverčia ne tik gana nepatogiu, bet ir gana nuobodžiu.

  Nepasitenkinimas savo išvaizda ir kūnu lytinį aktą paverčia ne tik gana nepatogiu, bet ir gana nuobodžiu.<br> 123rf nuotr.
  Nepasitenkinimas savo išvaizda ir kūnu lytinį aktą paverčia ne tik gana nepatogiu, bet ir gana nuobodžiu.<br> 123rf nuotr.
  Nepasitenkinimas savo išvaizda ir kūnu lytinį aktą paverčia ne tik gana nepatogiu, bet ir gana nuobodžiu.<br> 123rf nuotr.
  Nepasitenkinimas savo išvaizda ir kūnu lytinį aktą paverčia ne tik gana nepatogiu, bet ir gana nuobodžiu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 4, 2021, 9:20 PM

Daugelis moterų visą dėmesį sutelkia tik orgazmo pasiekimui, todėl neretai jų ir partnerio ryšys nėra toks stiprus, kokio norėtųsi. Taip yra todėl, kad dailiosios lyties atstovės gana dažnai nerimauja dėl to kaip atrodo tam tikros jų kūno vietos.

Tačiau įmanoma tokį pasitenkinimo nesuteikiantį seksą pakeisti laimingu ir nuotaikingu lytiniu aktu. Viskas, ką reikia padaryti – pagal kūno tipą pasirinkti tinkamą sekso pozą.

Berniukiško tipo figūra

Jei jūsų pečiai platūs, o kūnas tiesus, atletiškas ir kaulėtas, patariama dėvėti moteriškus linkius išryškinančius apatinius, pavyzdžiui, pakeliamą liemenėlę arba atvirus ir aptemptus liemenės formos marškinėlius. Jei esate pakankamai drąsi, užsitempkite odinį katės kostiumą.

Berniukiškos figūros moterys įprastai yra sportiškos ir stiprios, tad galite pademonstruoti savo sugebėjimus pasirinkdama daug jėgos reikalaujančias sekso pozas. Verta išbandyti mylėjimąsi žiūrint vienas kitam į akis ir stovint. Puikiai tinka „beždžionėlė“ – vyras turi atsiremti į sieną ir pakelti jus suėmęs už užpakalio. Savo rankomis apsikabinkite jo kaklą, savo šlaunimis apglėbkite juosmenį ir pėdomis įsiremkite į sieną, kad jam būtų lengviau jus pamaloninti.

Taip pat patiks ir „stovėjimas ant rankų“. Partneriui stovint, jūs, stovėdama ant rankų, savo kojomis apsivejate aplink jo juosmenį.

Kalbant apie oralinį seksą, liepkite jam atsigulti ant nugaros ir į šonus išskėsti rankas ir kojas. Apsižerkite savo partnerį ir žiūrėkite į jo pėdas. Savo kojomis prispauskite jo rankas, o savo rankomis suvaržykite vyro kojas. Taip įrodysite savo dominavimą. Nors naudotis galėsite tik savo liežuviu, to pakaks.

Jei oralinį jis daro jums, tegul partneris guli ant nugaros, o jūs apsižerkite jo veidą. Po partnerio kaklu padėkite pagalvę, o savo stipriomis šlaunimis reguliuokite savo padėtį.

Kriaušės tipo figūra

Jūsų viršutinė kūno dalis yra šiek tiek smulkesnė, o klubai platūs ir seksualūs. Toks kūnas gražiausiai atrodys papuoštas krūtinę pakeliančia liemenėle ir vyriško stiliaus lengvo audinio šortukais. Kriaušės tipo figūrą turinčių moterų pilvukai yra natūraliai plokšti, o liemuo ilgas, todėl tokia apranga išryškins jūsų geriausius bruožus.

Šiam kūno tipui daugiausia malonumo suteiks ir atsipalaiduoti leis sekso pozos, kuomet vyras moterį apkabina iš už nugaros. Jūs gulite ant šono, o partneris, esantis už jūsų, tokioje pat pozoje atsiduria jumyse. Neužimtomis rankomis jis gali stimuliuoti jūsų klitorį, be to, jam patiks tai, ką paryškins pakeliama liemenėlė. Kad sustiprintumėte pojūčius, savo koją pakelkite į viršų ir uždėkite ant partnerio šlaunies.

Taip pat puikiai jausitės mylėdamiesi „žirklių“ poza. Gulkitės ant lovos, lieskitės pėdomis, tačiau jūsų veidai turi žiūrėti į priešingas puses. Judėkite vienas link kito, kol pagaliau susiliesite organais. Tai gana neįprasta poza, tačiau puikiai tinka klitorio stimuliacijai, o mylintis tokiu kampu jūsų figūra atrodo nepriekaištingai.

Jei norite savo partnerį pamaloninti oraliniu būdu, liepkite jam atsistoti ir išskėsti kojas. Jūs atsiklaupiate prieš jį. Tai gana klasikinė oralinio sekso poza, tačiau, kad suteiktumėte šiek tiek intrigos, liepkite savo partneriui nusimesti visus drabužius, o jūs likite tik su apatiniais.

Vyrui panorėjus atsilyginti tuo pačiu, kadangi, tikriausiai, džiaugiatės savo natūraliai plokščiu pilvuku, atsisėskite ant suolelio ar kėdės, jis lai priklaupia prieš jus, o jūs savo kojas uždekite jam ant pečių.

Smėlio laikrodžio tipo figūra

Klasikinė Marilyn Monroe figūra – lieknas liemuo, pakankamai didelė krūtinė ir platūs klubai. Kad įkaitintumėte partnerio kraują, pasipuoškite korsetu. Jie buvo išrasti, kad kitų moterų kūnai atrodytų kaip jūsų, o užsidėjusi korsetą savo figūros išraiškingumu priblokšite mylimąjį. Prie korseto priderinkite ilgas seksualias plonas kojines, ir antroji pusė pagalvos, jog Kalėdos šiemet atėjo anksčiau.

Geriausia sekso poza, kurioje jausitės be galo savimi pasitikinti – bet kuri, kurios metu jūsų partneris laiko jus už liemens. Galite liepti partneriui atsigulti ant nugaros, o jums ant jo užšokus savo rankomis tegul sugriebia jūsų liemenį ir pakelia šiek tiek į viršų. Taip pat galite išbandyti „atvirkštinę kauboję“. Vyras guli ant nugaros, o jūs ant jo užsiropščiate ir veidu atsisukate į jo kojas. Mylintis jis galės grožėtis jūsų išraiškinga figūra.

Nusprendus pasimėgauti oraliniu seksu, jei tikrai norite pradžiuginti savo antrąją pusę, atsigulkite priešais jį ir leiskite jam jus stebėti, o jūsų galva tegul kabo nuo lovos krašto. Tai skamba gerokai sudėtingiau, nei yra iš tikrųjų.

Jei oraliniu seksu norite būti apdovanota pati, savo ir taip liekną liemenį išryškinkite pasilenkusi ant sofos krašto, praskėtusi kojas ir atlošusi galvą atgal. Jis atsiklaupia prieš jus ir malonina jus iš už nugaros.

Apversto trikampio tipo figūra

Tokio tipo figūrą turi didelėmis krūtimis, plačiais pečiais, siaurais klubas ir nedideliu užpakaliuku galinčios pasigirti moterys. Be to, galite dėkoti motinai gamtai ir už grakščias kojas. Geriausiai atrodysite nuoga, pasipuošusi seksualiomis pėdkelnėmis ir aukštakulniais.

„Kaubojė“ – labiausiai jums tinkanti sekso poza. Taip mylintis jūsų krūtinė siūbuos į visas šalis, o tai, garantuojame, patiks jūsų partneriui. Liepkite jam atsisėsti ant kėdės, o jūs – ant jo kelių. Paprašykite, kad partneris laikytų jus už liemens, ar tegul jis liečia jūsų krūtis, kurios yra tiesiai jam prieš nosį.

Nusprendus užsiimti oraliniu seksu, pradėkite nuo ispaniško stiliaus stimuliacijos. Krūtinę patepkite nedideliu kiekiu lubrikanto ir jomis suspauskite vyro penį. Vėliau atsiklaupkite ir atlikite klasikinį oralinio sekso judesį.

Atėjus jūsų eilei patirti malonumą, tegul vyras atsiklaupia prieš jus, gulinčią ant lovos krašto, pakelia jūsų kojas ir uždeda sau ant pečių. Taip bus malonu ne tik jums, bet ir jūsų partneriui, nes jis galės grožėtis jūsų figūra.

Obuolio tipo figūra

Trumpa viršutinė kūno dalis reiškia, jog visą svorį nešiojate ant pilvo, tačiau ilgos jūsų galūnės viską atperka. Patariama pasipuošti neįprasto kirpimo ilga puošnia liemenėle, kuri paslėps jūsų pilvuką, bet neuždengs įstabaus grožio kojų. Arba pasiskolinkite savo partnerio marškinius, užsekite vieną sagą, prigesinkite šviesas ir leiskitės į nuotykius.

Gražiausiai atrodysite tuomet, kai partneris jus malonins iš už nugaros. Atsiklaupkite nusisukusi nuo partnerio, pasilenkite į priekį ir visą svorį perkelkite ant rankų. Pakėlusi užpakaliuką aukštyn numalšinsite jo jūsų ištroškusias akis, o gulint tokiu kampu jūsų liemuo atrodys lieknesnis.

Jei apsistojote ties „misionieriaus“ poza, liemenį sumažinsite rankas padėjusi virš galvos arba laikydamasi už lovos krašto. Taip padidės krūtinė ir susiaurės juosmuo.

Geriausias oralinio sekso poza yra ta, kurios metu partneris sėdi viduryje lovos su per kelius sulenktomis kojomis, jūsų galva yra tarp jo kojų, o užpakaliukas pakeltas aukštyn. Norėdama atrodyti dar seksualiau, išrieskite nugarą ir už savęs pastatykite veidrodį.

Jei atėjo jūsų eilė būti pamalonintai oraliniu seksu, išbandykite pozą, kurioje reikia į orą pakelti savo kojas. Atsigulkite ant nugaros, vienai kojai leiskite kabėti ant lovos krašto, o kitą priglauskite prie savo krūtinės. Atsiklaupęs prieš jus, parteris ne tik galės stebėti jus, tačiau į viršų pakelta koja paslėps pilvuką. Viena moters klitorio pusė yra jautresnė, nei kita, todėl pasirinkite, kurią koją norite kelti į viršų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.