Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Tūkstantmečio kartos sekso revoliucija didmiesčių pogrindyje: orgijos atima žadą

Kad ir ką pamatytumėte, pasistenkite nespoksoti. Nesigundykite vien stebėti ir save tenkinti, nes tai bus laikoma veikla, su kuria ne visi sutinka. Tokių taisyklių reikia laikytis sekso vakarėliuose, kuriuose nėra jokių tabu, ir būtų gėda nedalyvauti orgijoje.

Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Po pasaulio didmiesčius vis labiau plinta sekso be jokių tabu vakarėliai.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 11, 2021, 10:45 PM

Juk nesinorėtų nuvilti tų, kurie pakvietė, tad taisyklių reikia laikytis. Tuo įsitikinusi 30-metė mitybos specialistė ir asmeninė trenerė Louisa iš Londono.

Moteris, pasipuošusi latekso sijonu ir pakinktais, nuogas krūtis įspraudusi į sudėtingą diržų ir suktuvų sistemą, atėjo į privatų sekso vakarėlį. Jis vyko Pietvakarių Londone, milžiniškame pogrindyje su įspūdingu interjeru, painiais koridoriais ir erdviais kambariais.

Louisa čia atvyko su antrąja puse – vienmečiu Harry, su kuriuo susitikinėja jau penkerius metus.

Tai vienas iš daugybės pogrindyje vykstančių panašių renginių, kurie tyliai klesti Didžiosios Britanijos sostinėje.

Nuo paprastų grupinio sekso vakarėlių iki tik nariams skirtų visoje Europoje žinomų techno- ir fetišo klubų.

Sprendžiant iš to, kad per pastaruosius penkerius metus Londone uždaryta apie pusę naktinių klubų, būtų galima sakyti, jog naktinis gyvenimas šiame mieste nyksta. Vadinamoji tūkstantmečio karta (angl. „millennials“) vaizduojama kaip lėta, nuobodi, visai seksu nesidominti šiuolaikinio jaunimo grupė.

Tokias išvadas daro dalis psichologų remdamiesi naujausia statistika, pagal kurią apie pusę 16–44 metų britų mylisi vos kartą per savaitę.

Bet iš tiesų lytiniai santykiai, kai nukrypstama nuo heteroseksualių žmonių įpročių ir nevengiama patenkinti nevaldomą geismą, regis, klesti.

Už tai, kad vis daugiau žmonių nori patenkinti netradicinius seksualinius įgeidžius, ko gero, reikia dėkoti technologijoms – vis populiarėjančioms pažinčių programėlėms ir svyruojančiam visuomenės požiūriui į monogamiją.

Bet nuo statistikos grįžkime prie sekso vakarėlių, kuriuose Harry ir Louisa lankosi jau pusantrų metų. Tokie susibūrimai pritraukia norinčius pasinerti į saugius sekso žaidimus sutinkant visiems dalyviams.

Pora jau seniai tuo domėjosi, tačiau prireikė laiko, kol abu prisijaukino mintį apie tokius atvirus santykius.

„Tie vakarėliai yra vieta, kur galime tyrinėti savo intymumą“, – paaiškino Harry. Kad nekiltų nereikalingų emocijų, reikia žinoti, kas laikoma sutikimu, o kokiose situacijose reikia laukti papildomo sutikimo.

Tai dažniausiai liečia pirmą kartą susitikusius, kai turi paklausti, ar apskritai gali pradėti su juo pokalbį.

„Čia vyrauja daug daugiau pagarbos, lyginant su pažintimis naktiniuose klubuose. Joks slampinėjimas aplinkui ir dairymasis nėra pageidaujamas. Jei kas nors neturi noro užsiimti aistringais žaidimais, kam gaišti laiką“, – apie tokių vakarėlių privalumus kalbėjo Louisa.

Saugus seksas ir apsaugos priemonės – svarbiausia sąlyga, be kurios tokie renginiai net neįsivaizduojami. Santykiaujama specialiai tam skirtuose kambariuose, o ne šiaip kur papuola.

„Ar aš galiu iškart prisijungti prie besimylinčių? Dar ne. Nors save laikau itin plačių pažiūrų, kai pamatau žmones sekso įkarštyje, pasijuntu sutrikusi. Bet iš karto pagalvoju – gal mano požiūris pasikeis, kai naktis įgaus pagreitį?“ – dėstė Louisa.

Būtų galima įtarti, kad tokiuose atviro sekso vakarėliuose lankosi vidutinio amžiaus poros, apimtos nuobodulio ilgaamžėse santuokose, tačiau – nieko panašaus. Dauguma – 25–35 metų žmonės.

„Apie vakarėlius sužinojome iš renginio, organizuojamo „Torture Garden“. Tai tikras pabėgimas daugeliui žmonių. Mes pamatėme draugų nuotraukas socialiniame tinkle ir pagalvojome, kad tai visai smagu“, – prisiminė moteris.

Didžiausiu fetišo ir kūno meno klubu save pristatantis „Torture Garden“ prieš 30 metų vienijo vos 100 seksualumą ir fantazijas siekiančių išlaisvinti žmonių.

Dabar šis klubas kas mėnesį rengia vakarėlius ne tik Londone, bet ir Niujorke (JAV), Toronte (Kanada), Tokijuje (Japonija), kituose pasaulio miestuose.

Klubo nariai kuria fetišistinių, erotinius nukrypimus atspindinčių, drabužių liniją.

Renginiuose dalyvauja didžėjai, burleskos šokėjos, vyksta šokiai ant stulpų, yra įrengti atskiri kambariai mėgstantiems šiurkštų seksą ar intymius žaidimus medicinos tema.

„Man iš pradžių buvo šiek tiek baisoka, bet Harry tai labai patiko. Ant medicininio stalo gulėjo mergina, jos kojos buvo kilpose, o tuo metu kita mergina gulinčiąją tenkino oraliniu būdu“, – įspūdžiais dalijosi Louisa.

Apie naujus renginius kaskart pranešama socialiniame tinkle „Instagram“. Tai, žinoma, pradangina intymumo ir mistikos prieskonį, o kartu su juo ir drąsą pirmą kartą besiruošiantiems dalyvauti žmonėms. Tačiau jaunoji karta neturi tokių pančių, kokių turėjo jų tėvai.

Dar vienas iššūkis, su kuriuo susiduria tokių sekso renginių organizatoriai, – dalyvius darosi vis sunkiau nustebinti.

Dar vienas vakarėlio dalyvis – 31-erių advokatas Samas pažinčių programėlėje „Tinder“ susipažino su mergina, kuri ir pasiūlė ateiti į „Torture Garden“ klubo renginį. Po jo pora reguliariai ėmė lankytis mažesniuose sekso vakarėliuose ir įsitraukė į mažesnę bendruomenę.

„Mažesniuose renginiuose labiau vyrauja biseksualumas ir visi domisi visais“, – pastebėjo Harry. Pagal pastarųjų metų statistiką, dar labiau sumažėjo skaičius žmonių, kurie save laiko heteroseksualiais, o homoseksualių ir abiem lytimis besidominčių skaičius nepakito.

Anketose, pagal kurias sudaroma tokia statistika, nėra klausimo, kas tave traukia labiau – seksas poroje ar seksas trise. Arba seksas su jaunu vyru ar su vyresniu?

„Tai verčia susimąstyti, kas konkrečiai iš tikrųjų tave traukia. Visada maniau, kad noriu mylėtis tik su moterimis, tačiau dabar save laikau biseksualiu“, – prisipažino Harry.

Londone įsikūrusio šiuolaikinio fetišo klubo „Klub Verboten“ renginiai nuolat sutraukia apie 650 dalyvių, tapusių klubo nariais. Veiksmas vyksta slaptose vietose, nes, ko gero, rajono gyventojai pašiurptų, jei sužinotų, kokios sekso orgijos vyksta jų kaimynystėje. Šį klubą įkūrė iš Berlyno kilęs 35 metų Karlas Verbotenas.

„Berlyno klubuose naudojama daugybė BDSM elementų“, – kalbėjo farmacijos įmonėje dirbant sekso vakarėlių dalyvė, pasivadinusi Kate.

Angliška santrumpa BDSM apibūdina sekso formą, reiškiančią surišimą ir discipliną (angl. „bondage & discipline“), dominavimą ir nuolankumą (angl. „dominance & submission“) ir sadizmą bei mazochizmą (angl. „sadism & masochism“).

Prieš trejus metus įsteigto klubo „Klub Verboten“ narių skaičius auga. Įkūrėjas K.Verbotenas paaiškino, jog renginiai suskilo į dvi dalis – didelius ir mažesnėse grupėse vykstančius sekso vakarėlius, kuriuose galima rasti ir kitokių sekso formų, pavyzdžiui, japonų vergijos. Arba galima tiesiog įsitraukti į filosofinius pokalbius apie seksualumą.

K.Verbotenas įsitikinęs, kad bendruomenei svarbu turėti vietą, kurioje visi galėtų pasidalinti savo idėjomis.

„Mes esame fetišo klubas, o fetišas egzistuoja kaip atskira architektūrinė erdvė, kurianti nuotaiką. Norite betono, geležies, odos, grandinių, nuo lubų lašančių prakaito lašų, tamsos ir raudonos šviesos?

Neseniai persikėlėme į nuolatinę vietą ir tai yra nuostabu, nes galime investuoti į erdvės dizainą. Negaliu pasakyti, kur tai yra, nes tokie renginiai pritraukia daug vienišų vyrų, o mes to nenorime.

Mes kruopščiai atrenkame narius“, – tikino K.Verbotenas.

Daugumoje sekso vakarėlių galioja taisyklė, kad į juos būtinai turi ateiti su pora. Abu žmonės yra vienas už kitą atsakingi: jeigu kuris nors vienas sulaužo vidines renginio taisykles, pasišalinti turi abu dalyviai.

Viena „Klub Verboten“ taisyklių neleidžia įsibrauti į sekso sceną netikėtai. Turi palaukti, kol būsi pakviestas. Negali tiesiog tenkinti savęs žiūrėdamas į besimylinčią porą.

„Glumina tokios situacijos, kai aistringai glamonėdamasi su partneriu pakeliu akis ir mano žvilgsnis susitinka su šalia besimasturbuojančio vyro akimis“, – prisipažino Kate.

Skamba prieštaringai, bet sekso vakarėlių dalyviai tvirtina, kad juose seksas tampa vos ne šalutiniu užsiėmimu.

„Londono naktinis gyvenimas nebejaudina, klubai uždaromi labai anksti, gatvėje minios nėra draugiškos, todėl žmonės ieško seksui nuteikiančių susibūrimo vietų, kad galėtų leisti laiką laisvamanių aplinkoje greta bendraminčių iki 6 valandos ryto“, – kalbėjo Samas, lankytis tokiuose renginiuose pradėjęs prieš dvejus metus.

Sekso vakarėliuose vyras susirado draugų, kuriuos vadina artimiausiais žmonėmis.

„Aš einu su jais praleisti laiko, o ne tik užsiimti seksu“, – patikslino Samas.

Žmonės, kurie nėra buvę tokiuose renginiuose ir kol kas nesvarsto apsilankyti, ko gero, ten vykstančias sekso scenas įsivaizduoja persmelktas pornografijos. Harry nori išsklaidyti tokius mitus.

„Dažniau galima išgirsti kikenimą. Prisimenu vieną sceną iš vakarėlio. Gulėjome lovoje gal aštuoniese ar devyniese, kai vienas vaikinas, prilietęs lūpas moteriai prie ausies, švelniai paklausė: „Ar galėčiau įkišti pirštus į tavo sėdimosios skylę?“

O ji atsakė: „Ten jau yra dvi poros pirštų, tad tau reikės paieškoti laisvos vietos.“ Ir visi gulintys pradėjo leipti juokais“, – šypsojosi Harry.

Tikras seksas, pasak Kate, vyksta po vakarėlio. Jame užsimezga ryšys su keletu žmonių ir esi pakviečiamas prisidėti prie mažesnės grupės.

Netrukus sužinai, kad dalyvauji orgijoje su dar dešimčia žmonių, kurie irgi buvo pakviesti prisidėti. Be kvietimo eiti negalima. Vis dėlto ne visada viskas vyksta pagal planą.

„Kartą mane pakvietė į pratęsimą, tačiau paaiškėjo, kad ten tik viso labo studijos tipo butas rūsyje su narvu jame. Iš ten iškart sprukau“, – nusijuokė Kate.

Louisa su Harry prisiminė, kad viename bute, kuriame taip pat tikėjosi pratęsti sekso vakarą, orgija su dar penkiais žmonėmis vyko vaikų kambaryje, kur ant sienos kabojo nuotraukos iš žvejybos ir gimtadienių. Bet tai nesutrukdė įgyvendinti seksualinių norų.

Kad ir kaip būtų kalbama apie tūkstantmečio kartą – esą ji nuobodi ir mažai domisi seksu, panašu, kad požemiuose ji kelia sekso revoliuciją, išsilaisvindama iš gėdos ir susikaustymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.