Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Dviejų vaikų motina uždirba tūkstančius, leisdama save pančioti lipnia juostele

Yra moterų, kurios, rūpindamosi namais ir augindamos vaikus, dar uždirba tūkstančius internetu parduodamos erotiškas savo nuotraukas vyrams, turintiems polinkį į fetišizmą. Vienos šią veiklą nuo vaikų slepia, kitos – ne. „Nereikia manęs smerkti, juk dirbu iš namų, praleidžiu su vaikais daug laiko“, – paaiškino dvi atžalas auginanti britė.

 Prenumeratoriai eina iš proto dėl nuotraukų, kuriose Lucy yra supančiota lipniąja juostele.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Prenumeratoriai eina iš proto dėl nuotraukų, kuriose Lucy yra supančiota lipniąja juostele.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Seksologijoje fetišizmas reiškia seksualinį polinkį prie kokio nors objekto. <br>„123rf.com“ nuotr.
 Seksologijoje fetišizmas reiškia seksualinį polinkį prie kokio nors objekto. <br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 9, 2021, 6:18 PM

Nors Lucy Mitchell (37 m.) ir Emma Louise (31 m.) viena kitos nepažįsta, tarpusavyje turi nemažai bendro. Abi augina vaikus ir užsidirba kurdamos turinį žmonėms, kurie seksualiniame gyvenime turi fetišistinį polinkį.

Seksologijoje fetišizmas reiškia seksualinį polinkį prie kokio nors objekto. Tokiu objektu gali būti guminiai daiktai, kelnaitės, batai ar tam tikros kūno dalys.

Pietų Anglijos Bornmuto mieste gyvenanti Lucy dirba kirpėja. Kartu su savo partneriu Luke’u (41 m.) augina aštuonerių ir penkerių metų vaikus.

Vos prieš keturis mėnesius ji užsiregistravo fetišizmu besidominčius žmones vienijančioje platformoje „MyFet“, kur mėgėjai kas mėnesį kūrėjams moka tam tikras sumas ir turi galimybę užmokestį padidinti už asmeniškai kuriamą turinį.

Lucy savo kišenes per pastaruosius mėnesius jau sugebėjo papildyti 7 tūkstančiais svarų sterlingų (per 8200 eurų).

„Dar nenusprendžiau, kur išleisiu pinigus. Tačiau man įdomu, kiek dar galiu užsidirbti. Žinoma, apie šį papildomą darbą vaikams nepasakoju. Jie mano, kad dirbu modeliu virtualioje erdvėje. Tačiau kai jie paaugs, tinkamai jiems viską apie savo veiklą paaiškinsiu“, – tikino Lucy.

Moteris sulaukia ypatingų pageidavimų iš savo gerbėjų platformoje.

„Nemažai daliai jų fetišas yra lipnioji juostelė, tad galite įsivaizduoti, jog mūsų namuose dabar lipniosios juostelės netrūksta. Ji atsiranda kiekvienos savaitės pirkinių sąraše“, – šyptelėjo kirpėja, dabar turinti per 120 prenumeratorių. Vos tik ji ėmėsi šios veiklos, gerbėjų skaičius žaibiškai kilo, tad jai atsirado dar daugiau azarto didinti prenumeratorių gretas.

Kiekvienas klientas turi savų pomėgių, tad Lucy reikia kaskart pasitelkti išradingumą.

„Pastebėjau, kad paprastai vyrams polinkiui į fetišizmą įtakos turi vaikystėje ar paauglystėje matyti filmai. Pavyzdžiui, būdami maži animaciniame filme „Flinstounai“ jie pamatė virvėmis surištą Vilmą. Tačiau aš esu labai atsargi, kai prašoma išpildyti jų svajones“, – apie papildomo darbo užkulisius pasakojo Lucy.

Prenumeratoriai eina iš proto dėl nuotraukų, kuriose Lucy yra supančiota lipniąja juostele. Jai vienai būtų sudėtinga, tad moters partneris Luke’as padeda mylimajai pasiruošti fotosesijoms.

„Pažiūrėjęs „YouTube“ filmukų jis mane išmokė, kaip rišti tam tikrus mazgus ir kilpas. Asmeniniame gyvenime mes nelinkę šitaip eksperimentuoti“, – nusijuokė dviejų vaikų motina.

Kalbant apie padorumo ribą juodu su partneriu nusibrėžė ribas, nes nenori rizikuoti jausmais. Vis dėlto Lucy sako gyvenanti tik vieną kartą ir radusi būdą uždirbti šeimai papildomų pinigų progos neketina praleisti.

Jos tautietė Emma toje pačioje platformoje užsiregistravo prieš keletą mėnesių ir šiuo metu užsidirba po 100 svarų sterlingų (apie 117 eurų) per savaitę. Emma taip pat gyvena su savo partneriu ir augina du vaikus.

„Prisiregistravau platformoje norėdama įgyti daugiau pasitikėjimo savimi, kurį buvo pasiglemžusi epilepsija. Ši veikla labai mane pakėlė. Aš netgi virtuvėje pasistačiau specialų stulpą, skirtą šokiams aplink jį. Su savo vaikais esu labai atvira, jie yra mano geriausi draugai ir nieko nuo jų neslepiu“, – tikino moteris.

Dominantės vaidmens kūrimu užsiimanti Emma tikisi savo repertuarą taip išplėsti, kad ši veikla taptų jos pagrindiniu pragyvenimo šaltiniu. Kol kas ji turi perpus mažiau prenumeratorių nei Lucy, tačiau apsukas didina ir vis dažniau dalijasi nuotraukomis su savo gerbėjais, kurie moka už tai pinigus.

„Fetišistinio turinio kūrimas puikiai įsitenka mano kasdieniame gyvenime. Pavyzdžiui, kai einu pavedžioti šuns, sugalvoju padaryti nuotrauką lauke tiems, kuriuos jaudina būtent atviros erdvės. Ir tai neužima daug laiko“, – džiaugėsi Emma. Kol kas ji tik augina gerbėjų ratą, tačiau tikisi sėkmės.

Pasak Emmos, jos šeimoje atvirumas yra svarbiausias dalykas. Tad vieną dieną pasisodino vaikus ir jiems paaiškino, kas yra fetišizmas ir ką ji daro būdama dominantės vaidmenyje.

„Mūsų namuose skatinamas pozityvus požiūris į kūną. Mano vaikai mato mane šokančią aplink stulpą – tai mano mankšta. Jie mane palaiko, nes mato, jog mano pasitikėjimas savimi labai padidėjo.

Nemanau, kad mane kas nors turėtų teisti, kad esu mama, kurianti fetišistinį turinį. Pirma, dirbdama iš namų su vaikais praleidžiu pakankamai daug laiko, be to, juk tai yra darbas, užtikrinantis, kad vaikams nieko netrūktų“, – pozityvumu tryško Emma.

Parengė Darija Jankauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.