Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Dvi makštis turinti moteris jas abi naudoja skirtingiems tikslams

Posakis „nemaišyti darbo su malonumu“ australės Evelyn Miller (31 m.) atveju įgyja naują prasmę. Moteris, kurianti turinį suaugusiesiems, garsėja tuo, kad turi dvi makštis. Ji teigia vieną iš jų naudojanti darbui, o kitą – „asmeniniam seksui“.

 Kvinslande gyvenanti E.Miller iki 20 metų nežinojo, kad nuo gimimo turi dvi makštis ir dvi gimdas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Kvinslande gyvenanti E.Miller iki 20 metų nežinojo, kad nuo gimimo turi dvi makštis ir dvi gimdas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2022, 6:33 PM

Kvinslande gyvenanti E.Miller iki 20 metų nežinojo, kad nuo gimimo turi dvi makštis ir dvi gimdas.

Nutrūkus santykiams moteris pradėjo dirbti sekso industrijoje ir sugalvojo „efektyvų sprendimą“ – vieną makštį naudoti darbe, o kitą paskirti asmeniniam gyvenimui.

„Dirbau nepriklausoma palydove apie septynerius metus, keliavau po pasaulį. Galėjau naudoti vieną makštį darbui ir vieną asmeniniam gyvenimui, todėl darbas man buvo daug lengvesnis emociškai ir fiziškai.“, – aiškino E.Miller.

Baigusi palydovės karjerą moteris užsiregistravo internetinėje platformoje „OnlyFans“ ir ėmė kurti suaugusiesiems skirtą turinį, uždirbdama 75 tūkst. JAV dolerių (apie 66 tūkst. eurų) per mėnesį.

Tokią sėkmę Evelyn aiškina dviejų makštų turėjimu, bet ši patologija moteriai kelia ir nemažai nepatogumų. Pavyzdžiui, per menstruacijas jai tenka įsidėti ne vieną, o du tamponus, lankantis pas ginekologą abi makštis reikia tikrinti dėl lytiškai plintančių ligų, kyla trikdžių ir santykiaujant su partneriu.

„Teoriškai, jei norėčiau, aš galėčiau nešioti du kūdikius vienu metu, bet mano organizmui tai būtų per sunku, todėl šiuo atžvilgiu turime būti labai atsargūs.

Seksas abiejose makštyse teikia labai, labai skirtingus pojūčius, man labiau patinka viena pusė, bet tai priklauso nuo pozos ir vaikino, su kuriuo pasirenku mylėtis, penio formos.

Dviejų makštų turėjimas į mano seksualinį gyvenimą įneša daug smagumo – mes galime mylėtis vienoje pusėje, o kitoje pusėje naudoti sekso žaislą, yra daug pozų ir dalykų, kuriuos aš galiu išbandyti.

Nenorėčiau turėti tik vieną makštį. Dvi daro mano seksualinį gyvenimą daug linksmesnį, ir aš manau, kad svarbu priimti visus kūnus – mes visi galime būti tokie skirtingi“, – sakė Evelyn.

Sužinojo dvidešimties

Kad turi dvi makštis, Evelyn sužinojo būdama 20 m., kai apsilankė pas gydytoją dėl nėštumo nutraukimo.

Jos reprodukcinės sistemos išsiskyrimas į dvi dalis reiškė, kad iki galo išnešioti kūdikį jai būtų rizikinga, nes kiekviena iš jos makštų yra perpus mažesnė nei įprastai, ir yra rizika, kad augančiam vaisiui būtų per maža vietos.

Tąkart ji nusprendė darytis abortą, nors gydytojai ir bandė atkalbėti ir išsaugoti kūdikį.

„Visada žinojau, kad su manimi kažkas „ne taip“. Negalėjau naudoti tamponų – jeigu naudodavau tamponą, vis tiek kraujuodavau. Kai man buvo 14 m. ir prasidėjo mėnesinės, nebuvo internete tiek informacijos, kaip dabar, aš tuo metu gyvenau kaime tiktai su savo tėčiu.

O kai man buvo 20 m., turėjau nėštumo nutraukimą, ir ligoninėje po procedūros man pasakė, kad jie „negalėjo rasti embriono“. Po vidinio tyrimo jie išsiaiškino, kad jis buvo kitoje mano gimdoje, apie kurią aš nežinojau.

Labai palengvėjo pagaliau suvokus, kodėl aš visą laiką jaučiausi kitaip. Kai pradėjau mylėtis, kiekvieną kartą jausdavausi skirtingai, ir taip buvo iki tos nėštumo nutraukimo procedūros, kuomet pagaliau išsiaiškinau, kas ne taip“, – pasakojo Evelyn.

Vėl pastojo

Dirbdama sekso industrijoje Evelyn naudojosi dviejų makščių turėjimo privalumais – džiaugėsi didesniu dėmesiu ir pelnu, – kol 2020 m. su savo draugu Tomu (32 m.) sužinojo, kad vėl laukiasi.

Šįkart ji planavo išsaugoti kūdikį. Paaiškėjus, kad ji negali gimdyti natūraliai, buvo nuspręsta atlikti Cezario pjūvį. „Cezario patirtis nebuvo tokia stebuklinga, kaip aš tikėjausi. Bet esu dėkinga, kad procedūra buvo atlikta puikiai ir nenutiko nieko blogo, tačiau man nepatiko traukimo pojūtis.

Atsigavau puikiai ir, mano manymu, lengvai, – pasakojo moteris. – Kūdikį pagimdžiau 37 nėštumo savaičių 2021 m. birželį – sveiką mažą berniuką, bet jis tesvėrė 2,5 kg, nes mano mažoje gimdoje jo augimas buvo apribotas“.

Šiuo metu Evelyn vėl nėščia – „dešiniojoje pusėje“. Moteris yra nuolat stebima medikų ir suėjus 36 nėštumo savaitėms planuojamas Cezario pjūvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.