Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kiek kainuoja grožis: milijonai – intymioms vietelėms dailinti

Buvęs „Playboy“ modelis, o dabar nuomonės formuotoja Chloe Khan (29 m.) plastinėms operacijoms per pastaruosius trejus metus išleido daugiau nei milijoną svarų sterlingų – juos investavo į krūtis, sėdmenis ir makštį.

„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
Nuo paauglystės Chloe išvaizda labai pasikeitė – iš netvarkingai atrodančios aštuoniolikametės su dirbtinėmis blakstienomis ji virto plastinėmis operacijomis nugludinta brangia lėle.<br>„Instagram“ nuotr.
Nuo paauglystės Chloe išvaizda labai pasikeitė – iš netvarkingai atrodančios aštuoniolikametės su dirbtinėmis blakstienomis ji virto plastinėmis operacijomis nugludinta brangia lėle.<br>„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 26, 2022, 5:09 PM

Ši britė gali tai sau leisti, nes pinigų kūnui keisti užsidirba platformoje „OnlyFans“ – čia tą kūną demonstruoja pilnametystės sulaukusiai publikai.

Apskaičiuota, kad per mėnesį Ch.Khan sąskaitą gerbėjai papildo apie 1,2 milijono svarų sterlingų (1,4 milijono eurų), mat jos profilio mėnesinė prenumerata kainuoja 15 svarų sterlingų (apie 18 eurų).

„Tiek pinigų išleidžiu ne vien operacijoms, bet ir kosmetinėms procedūroms – plaukų priauginimui, veido priežiūrai. Daugybę dalykų reikia nuolat palaikyti. Galima sakyti, neišeinu iš grožio salonų“, – šyptelėjo Ch.Khan.

Kad visiems viskas būtų aišku ir nesklistų jokių apkalbų, moteris detaliai papasakojo, kiek kartų ir kurios kūno vietos buvo operuotos.

„Mano krūtys buvo tobulintos viso labo du kartus. Žmonės tuo negali patikėti, nes jos atrodo itin didelės. Vis dėlto artimiausiu metu planuoju dar vieną krūtinės operaciją. Nenoriu nei sumažinti, nei padidinti – tiesiog išlaikyti tą patį dydį ir atnaujinti krūtis“, – paaiškino Ch.Khan.

Jai taip pat buvo atliktas estetinis dantų protezavimas, tris kartus tobulinta nosis, įdėti du rinkiniai sėdmenų implantų, atliktas vadinamojo braziliško užpakaliuko pakėlimas ir makšties gražinimo operacija.

„Neturėjau jokių problemų po gimdymo, tačiau atliekant sudėtingas sėdmenų operacijas buvau užmigdoma ilgam, tad pamaniau, kad atsibudusios manęs galėtų laukti ne vienas, o keli apdovanojimai. Iš tiesų mano makštis buvo pagražinta, susiaurinta, ir skirtumas tikrai juntamas“, – tikino nuomonės formuotoja, auginanti trylikos metų dukrą, kurios susilaukė būdama vos 16-os.

Kad ir kiek plastinių operacijų privalumų pati Chloe įžvelgia, ne visos jos buvo sėkmingos. Pavyzdžiui, dedant sėdmenų implantus jai buvo nustatyta infekcija ir svetimkūnius teko pakeisti.

Centrinėje Anglijoje, Vakarų Jorkšyro grafystėje, Veikfildo mieste, skurdžiai gyvenančioje šeimoje užaugusi Ch.Khan išgarsėjo 2010 metais, kai nesėkmingai dalyvavo britų „X faktoriuje“.

Netrukus po to ji susipažino su milijonieriumi striptizo klubų tinklo savininku ir įsisuko į tą pasaulį, tapo „Playboy“ modeliu.

Nuo paauglystės Chloe išvaizda labai pasikeitė – iš netvarkingai atrodančios, pernelyg įdegusios aštuoniolikametės su dirbtinėmis blakstienomis ji virto plastinėmis operacijomis nugludinta brangia lėle.

Televizijos realybės projektų duris ji jau seniai uždarė ir neketina daugiau ten rodytis. Dabar pagrindinė jos veikla – „OnlyFans“.

„Ten pinigai milžiniški! Pradėjau dirbti prieš ketverius metus, kai dar nebuvo taip populiaru, ir per tą laiką tapau artima šiai kompanijai. Šiandien esu viena populiariausių ir daugiausia uždirbančių jos narių“, – džiaugėsi britė.

Prie „OnlyFans“ platformos šių metų pradžioje prisijungė iš skandalų neišlipantis buvęs modelis Kate Price (43 m.). Taip papildyti savo sąskaitą moterį pastūmėjo praėjusiais metais patirtas bankrotas. Tačiau jos kuriamas turinys kol kas gerbėjų nesužavėjo, esą K.Price dalijasi pernelyg paprastomis nuotraukomis, kurios niekuo nesiskiria nuo nemokamai matomų.

Ch.Khan, įvertinusi kolegės veiksmus, atskleidė subtilybių apie pačią platformos politiką.

„Esu įsitikinusi, jog K.Price buvo sumokėta milžiniška suma vien tam, kad ji prisijungtų, tad jai nėra svarbu, ką ten publikuoti. Žinau, kad tokiam garsenybių medžiojimui platformos savininkai skiria didelį biudžetą“, – pakomentavo Ch.Khan.

Daugiau nei 2 milijonus sekėjų „Instagram“ tinkle turinti Ch.Khan dabar yra viena populiariausių turinio suaugusiesiems kūrėjų Jungtinėje Karalystėje. Neseniai ji paskelbė, kad prisijungė prie naujos platformos „Social Ikon“, ir savo gerbėjams žada dar įspūdingesnių vaizdų.

Parengė Darija Jankauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.