Vyro neištikimybė moteriai padėjo atrasti savo seksualumo „supergalią“

Nors su seksualiniu gyvenimu jau buvo atsisveikinusi, Laura Friedman Williams po vyro išdavystės iš naujo atrado savo seksualumą. Trijų vaikų mama sugeba puikiai vykdyti mamos pareigas, tačiau nepamiršta ir seksualinio gyvenimo.

Po vyro išdavystės iš naujo atrado savo seksualumą.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Po vyro išdavystės iš naujo atrado savo seksualumą.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2022, 7:19 PM

Moteris pasakojo, kad po 22 metų santuokos sužinojusi, jog jos vyras turi romaną, ji tarsi atrado savo ilgai slėptą „supergalią“. Laurai buvo 47 m., kai jos vyras, su kuriuo susipažino dar universitete, grįžo namo ir pasakė, kad yra jai neištikimas.

Nors Laura pripažino, kad jų seksualinis gyvenimas jau buvo seniai nutrūkęs, pora kartu turėjo tris vaikus ir net neįsivaizdavo, kad galėtų pasenti su kuo nors kitu. Vis dėlto, po tokio vyro pareiškimo Laurai liko tik viena išeitis – išvaryti vyrą iš namų ir pareikalauti skyrybų.

Praėjus penkiems mėnesiams po skyrybų, moteris iš naujo pasinėrė į pasimatymų pasaulį, nusprendusi, kad jai reikia kompensuoti iššvaistytą laiką. Dvidešimt metų nevaikščiojusi į pasimatymus, ji nusprendė parsisiųsti pažinčių programėlę „Tinder“ ir prisiekė pasiimti iš vienišo gyvenimo viską, ką įmanoma, sakydama, kad dabar gali daryti ką nori.

„Jei norite miegoti su dviem vyrais tą pačią dieną, galite. Jei norite pasimatyti vidury dienos, taip pat. Vienintelis asmuo, kuris gali jus teisti, esate jūs pats, o jei jums viskas patinka, tegul visi kiti eina velniop“, – atvirai „New York Post“ interviu sakė ji.

Per metus nuo pasimatymų pradžios Laura permiegojo su aštuoniais pažinčių programėlėje sutiktais vyrais ir nusprendė pasidalinti keletu istorijų.

Rašydama savo memuarus „Prieinama“, ji išsamiai aprašė tvankias popietes viešbučio kambariuose ir seksualius vidurnakčio skambučius, žongliruojant savo seksualinį gyvenimą ir gyvenimą būnant trijų vaikų mama. Vis dėlto buvo ir keletas patirčių, kurios privertė Laurą suprasti, ko ji nenori iš naujai atrastos laisvės.

Ji prisiminė įvykį, kai susitikusi su vienu vyru išgerti kavos per pietus, Laura atsidūrė jo bute, kur pora kartu permiegojo. Iškart, kai vyras pradėjo antrąjį raundą, moteris suprato, kad nesijaučia visiškai tam pasiruošusi. Nors ji tikino, kad seksas vyko bendru sutarimu, Laura suprato, kad pirmenybę tuo metu teikė ne savo poreikiams, o ėmėsi veiksmų, kad įtiktų kažkam kitam.

Ši ir kitos patirtys padėjo Laurai atrasti savo seksualumą tokį, kokio jo nebuvo net per daugiau nei 20 metų trukusią santuoką. Ji teigė, kad išmoko patenkinti vyrus tiesiog paklausdama jų, ko jie nori ir kas jiems patinka, o pati Laura atsisakė sau leisti, kad amžius trukdytų jai pasitikėti savimi miegamajame.

Parengta pagal mirror.co.uk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.