Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Sekso žaisliukų pradedantiems TOP 5: ne tik suteiks didesnį malonumą, bet ir padės atsipalaiduoti

Noras išbandyti sekso žaisliukus tapo didesnis už baimę? Nori paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, tačiau nežinai nuo ko pradėti? Visa laimė, kad yra Lietuvoje populiaraus erotinių prekių tinklo „Fantazijos.lt“ specialistai, kurie pasirengę padrąsinti ir pasidalyti patarimais.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Penio žiedas.<br> „Fantazijos.lt“ nuotr.
Penio žiedas.<br> „Fantazijos.lt“ nuotr.
Mini vibratorius.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr.
Mini vibratorius.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr.
Antrankiai.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr. 
Antrankiai.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr. 
Sekso žaislų rinkinys.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr. 
Sekso žaislų rinkinys.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr. 
Akių raištis.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr. 
Akių raištis.<br>„Fantazijos.lt“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 10, 2022, 8:00 PM

„Pradedantiems rekomenduojame rinktis žaisliukus kurių valdymas bei naudojimas yra paprastas, nereikalaujantis ypatingų žinių. Taip pat itin populiaru rinktis rinkinius, kur vienoje dėžutėje galima rasti keletą pageidaujamų sekso žaisliukų“, – patarimais pradedantiems dalijosi „Fantazijos.lt“ klientų aptarnavimo specialistė Deimantė Norvilaitė.

Erotinių prekių tinklo atstovė, norintiems paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, parengė sekso žaisliukų sąrašą pradedantiems. Išbandę bent vieną iš siūlomų erotinių žaisliukų – nusivylę neliksite.

Sekso žaisliukų pradedantiems TOP 5:

1. vibratorius-flirtas/"="">vibratorius-flirtas/"" target="_blank">Mini vibratorius. Klasikinės formos, kompaktiškas, diskretiškas žaisliukas – idealus pradedantiesiems, nes yra ypač universalus: gali stimuliuoti tiek vyro, tiek moters erogenines zonas (klitorį, lytines lūpas, varpą, spenelius ir kita).

2. Sekso žaislų rinkinys. Rinkinių privalumas – net keletas prekių pradedantiems vienoje dėžutėje. Įsigyti juos galime už ženkliai mažesnę kainą negu prikdami po vieną. Taip pat tai yra puiki galimybė eksperimentuoti ir išbandyti daug įvairių skirtingų erotinių žaisliukų.

3. Vibruojantis penio žiedas. Puikus pasirinkimas porai, norinčiai intensyvesnių pojūčių. Žiedas padeda prailginti lytinio akto trukmę, o vibracija papildomai stimuliuoja klitorio zoną.

4. Akių raištisAkių uždengimas gali padėti ne tik atsipalaiduoti, bet ir dar labiau susijaudinti ir suaktyvinti kitus kūno pojūčius.

5. Antrankiai. Surišimas bei dominavimas – viena pačių populiariausių seksualinių fantazijų, o antrankiai – puiki galimybė pradėti šiuos žaidimus. Pradedantiems skirti antrankiai su paminkštinimais, maksimaliam komfortui užtikrinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.