Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip teisingai atlikti kunilingą: tai išves moterį iš proto

Kunilingas visai nepelnytai laikomas vienu sudėtingiausių seksualinių veiksmų. Ko gero, šis stereotipas kyla iš kito stereotipo – apie moteriškų genitalijų „sudėtingumą“ ir „paslaptingumą“.

 Seksas.<br> 123rf nuotr.
 Seksas.<br> 123rf nuotr.
 Tantrinė sofa.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Tantrinė sofa.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Vonios druska.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Vonios druska.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Namų kvapas.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Namų kvapas.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Išlankstomas gultas.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Išlankstomas gultas.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Feromoninė masažo žvakė.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Feromoninė masažo žvakė.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Masažo aliejus.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Masažo aliejus.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Moderni sekso kėdė.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Moderni sekso kėdė.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Apatinio trikotažo ir patalynės kvepalai.<br> Fantazijos.lt nuotr.
 Apatinio trikotažo ir patalynės kvepalai.<br> Fantazijos.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2022-11-25 20:00

Žinomas amerikiečių seksologas, psichoterapeutas ir knygų autorius Ianas Kerneris tikina, kad iš tiesų privesti moterį iki orgazmo visai nesudėtinga.

Specialistas paneigia mitus ir dalinasi praktiniais patarimais vyrams.

1. Leiskite partnerei atsipalaiduoti

Nemažai moterų kunilingo metu jaučia diskomfortą. Vienoms jis susijęs su kompleksais dėl savo kūno kvapo bei skonio ar įsitikinimu, kad jų genitalijos nėra gražios. Kitos jaudinasi, kad vyrui nepatinka šituo užsiimti. Trečios nemėgsta būti dėmesio centre ir negali atsipalaiduoti.

Paprastai moteris hiperkritiškai žiūri į savo kūną, todėl jūsų akys, nosis ir burna pačioje jautriausioje ir pažeidžiamiausioje jos zonoje kelia mažų mažiausiai lengvą pasipriešinimą.

Žinoma, jūs negalite iškart pakeisti partnerės savijautos. Bet jūs galite padėti jai atsipalaiduoti. Daugeliu atžvilgių sėkmė priklausys nuo jūsų paties požiūrio į oralinį seksą.

Vienas iš pagrindinių mitų apie kunilingą – kad jis ne toks malonus, kaip lytinis aktas su įsiskverbimu. Faktas tas, kad daugeliui moterų kaip tik yra priešingai. Todėl leiskite merginai suprasti, kad į procesą žiūrite rimtai, kad jums tai ne preliudiją prieš „pagrindinę dalį“ ir kad jus tai iš tiesų užveda.

Kad kartu su partnere visavertiškai mėgautųsi procesu, vyrui reikia įsisavinti tris dalykus:

– Kunilingo metu pamirškite save: dabar jūsų malonumas priklauso nuo jos malonumo.

– Neskubėkite: ji verta viso pasaulio laiko. Ir jūs norite mėgautis kiekvienu momentu.

– Jos kvapas jaudinantis, jos skonis nuostabus. Ir jie abu – to paties nuostabaus natūralumo dalis.

Jeigu sugebėsite parodyti partnerei, kad jums viskas yra būtent, atsidursite pačių geriausių supermeilužių sąraše.

Pasak intymių prekių parduotuvės fantazijos.lt ekspertų, atsipalaiduoti gali padėti tinkamos atmosferos sukūrimas: maloni aplinka, žvakės, kvepiantis kambarys.

„Maloniai ir aistringai nuteikti gali masažas, jam naudoti galite kvapnius aliejus ir masažines žvakes.

Atsipalaiduoti taip pat padeda karšta vonia, ji taip pat suteikia gaivos pojūtį prieš tokius žaidimus. Galima rinktis specialias vonios priemones su afrodiziakais, padedančiais sužadinti pojūčius ir nusiteikti jausmingai“, – patarė fantazijos.lt atstovai.

2. Paruoškite partnerę ir save ilgam mėgavimuisi

Preliudija prieš kunilingą – dar vienas būdas atpalaiduoti ir sujaudinti merginą. Be to, tai tiesiog būtina: klitoris pernelyg jautrus, griebti jį tiesiai – ne pats geriausias sprendimas. Tad skirkite laiko bučiniams, apkabinimams, prisilietimams, pasakojimams apie savo fantazijas. Ir tik kai moteris pakankamai susijaudins, pereikite prie genitalijų. Bet ir ten neverta skubėti: pradėkite nuo lengvų judesių liežuviu aukštyn-žemyn.

Turėkite omenyje: net ir po tokio pasirengimo partnerė pasieks orgazmą maždaug po 20 minučių. Todėl pasirūpinkite savo komfortu.

Patogiai atsigulkite. Stenkitės, kad jūsų lūpos ir liežuvis nuo jos būtų 45, o ne 90 laipsnių kampu – taip jums bus lengviau. Galvą atremkite į partnerės koją. Kad tai būtų įmanoma, partnerės kojos turėtų būti gana arti viena kitos.

Jeigu jums nepatinka užsiimti kunilingu gulint, galite atsiklaupti prie lovos. Kokį būdą bepasirinktumėte, įsitikinkite, kad jums patogu ir kad esate pasirengę viską atlikti neskubėdami.

Jei turite sąlygas, susikurkite patogią meilės žaidimų aplinką specialiais baldais.

„Galima įsigyti specialius sekso baldus – kėdes, gultus ar net tantrines sofas, kurios iš išorės atrodys, kaip stilingi baldai, o iš tiesų – praplės malonumų ribas.

Su šių baldų pagalba įvairios pozos bus patogesnės, lengviau įgyvendinamos, be viso to, jie yra itin patogūs ir aštresniems žaidimas – turi specialias detales partnerio suvaržymui.

Taip pat galima rinktis sekso pagalves – po dubeniu padėta pagalvė suteiks daugiau komforto, geresnį priėjimą“, – sakė fantazijos.lt atstovai.

3. Įsisavinkite pagrindinę kunilingo techniką

Dar viena svarbi taisyklė: kunilingo metu daug geriau būti švelniam ir metodiška, nei grubiam ir nenuspėjamam. Tai reiškia, jog jums reikia atrasti būdą, kuris patinka partnerei, ir jo laikytis.

I.Kernerio siūloma pagrindinė technika:

– Po įžangos susitelkite į priekinio didžiųjų lytinių lūpų susiėjimo (tiesiai virš klitorio galvutės) laižymo. Protarpiais glamonėkite patį klitorį liežuviu ir smiliumi.

– Didėjant susijaudinimui įsiskverbkite į makštį: pirma liežuviu, po to vienu-dviem pirštais. Nedarykite judesių pirmyn-atgal. Geriau prispauskite pirštus prie priekinės makšties sienelės, kur turėtų būti G taškas, ir tęskite klitorio stimuliaciją liežuviu.

– Laisva ranka glamonėkite krūtis, pilvą ir kitas partnerės erogenines zonas.

Šį metodą galima naudotis kaip atspirtį. Bet nepamirškite, kad kiekviena moteris turi savų pomėgių. Vienoms patinka, kai tuo pat metu stimuliuojama ir liežuviu, ir ranka, kitoms – ne. Stebėkite savo merginą, kad suprastumėte, kas jai teikia daugiau malonumo. O dar geriau – tiesiai paklauskite, ji tikrai žinos.

4. Dar kartą: skirkite dėmesio lytinių lūpų susijungimo taškui

Priekinis lytinių lūpų susiėjimo taškas – zona, kuri kunilingo metu dažnai ignoruojama dėl savo artumo visiems žinomam klitoriui. I.Kerneris tvirtina, kad šios srities spaudimas stimuliuoja vidinę klitorio dalį (kaip žinia, galvutė yra tik ledkalnio viršūnė).

Seksologas pataria naudoti tokį metodą: viršutinę lūpą ar danteną prispauskite prie vietos virš klitorio gaubto ir laižykite aplink klitorį. Jeigu jūsų burna yra 45 laipsnių kampu į moters kūną, pavaizduokite „Elvio Presley šypseną“ – tokia lūpų padėtis palengvins procesą.

5. Pasirenkite orgazmui

Kai partnerė priartėja prie orgazmo, I.Kerneris pataria tvirčiau suspausti jos kojas, kad sustiprintumėte stimuliaciją.

Bet pats svarbiausias dalykas, kurį privalote prisiminti – nekeiskite stimuliacijos ritmo ir būdo (nebent partnerė pati jūsų paprašys).

Daugumai moterų stabilios glamonės yra pagrindinis orgazmo raktas. Todėl atradę geriausiai veikiantį būdą jo nekeiskite. Priešingu atveju rizikuojate, kad mergina labai nusivils.

Ir paskutinis patarimas: atminkite, kad po orgazmo klitoris labai jautrus. Po kunilingo leiskite partnerei pailsėti, prieš imdamiesi naujų veiksmų. Ir, žinoma, nepamirškite jai pasakyti, kad jums viskas patiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.