Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Ekspertai atskleidė, kaip padidinti libido ir ko pakeisti vis dėlto negalime

Seksualinis suderinamumas – itin svarbus veiksnys renkantis antrąją pusę. Neretai partneriai puikiai sutaria emociniame lygmenyje, bet, štai, lovos reikalai kiša koją.

Pasak psichoterapeuto-seksologo, su libido problemomis susiduria tiek vyrai, tiek ir moterys.<br>123rf.com nuotr.
Pasak psichoterapeuto-seksologo, su libido problemomis susiduria tiek vyrai, tiek ir moterys.<br>123rf.com nuotr.
Masturbatorius.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Masturbatorius.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Teptukas kūnui.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Teptukas kūnui.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Prostatos masažuoklis.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Prostatos masažuoklis.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Penio žiedas.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Penio žiedas.<br>Fantazijos.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 29, 2022, 8:00 PM

Norą mylėtis lemia asmens libido. Anot psichoterapeuto-seksologo Viktoro Šapurovo, libido yra paveldimas iš tėvų – mamos arba tėčio. Deja, paveldėto libido lygmens pakeisti neįmanoma, tačiau libido netikėtai sumažėjus išeitis tikrai yra.

Kaip teigia V.Šapurovas, libido įtaką daro hormonas testosteronas, seksualinės patirtys praeityje.

„Jei testosterono kiekis pakankamas, libido gali sumažėti dėl amžiaus, poros tarpusavio santykių problemų, prasto lytinio gyvenimo (taip pat ir moters pasyvumo, nepasitenkinimo seksu), depresijos, anhedonijos (nesugebėjimo džiaugtis gyvenimu, paprastai dėl auklėjimo klaidų), neurozės (psichologinių problemų), įvairių medicinių (organinių) susirgimų“, – pasakojo jis.

Pasak psichoterapeuto-seksologo, su libido problemomis susiduria tiek vyrai, tiek ir moterys. Tiesa, vyrų libido paprastai yra nukreiptas į lytinio akto atlikimą, o moterų – vaikų atsiradimą.

„Manau, kad abiejų lyčių libido vienodas, paveldimas iš vieno iš tėvų, nebūtinai tos pačios lyties. Vyro libido paprastai yra aktyvus, nukreiptas į lytinio akto atlikimą. Nuolatinė spermatozoidų gamyba verčia aktyviai siekti sekso. Moters libido pirmiausia nukreiptas į vaikų atsiradimo funkciją. Tačiau situacija sparčiai keičiasi. Civilizacija, gauta informacija skatina moteris ieškoti pasitenkinimo intymiame gyvenime, kelti pretenzijas partneriui. Sėkmingas mylėjimasis sukelia norą vėl ir vėl kartoti meilės aktus, didina libido.“

„Fantazijos.lt“ klientų aptarnavimo specialistė Deimantė Norvilaitė mano, jog libido taip pat dažnai sumažėja dėl streso, nuovargio.

„Libido pakurstyti gali padėti nauji eksperimentai: naujos pozos, žaisliukai, neįprastos sekso vietos, ilgesnė preliudija.

 

Pakelti libido gali priemonės, skirtos atmosferai sukurti, masažui. Mūsų parduotuvėje galite rasti masažo žvakes, aukštos kokybės masažo aliejus. Žvakės ir aliejai pasižymi ypatingais kvapais, padėsiančiais sužadinti aistrą bet kokiame miegamajame.

 

Naujus jausmus sukels ir gundantis apatinis trikotažas. „Fantazijos.lt“ galite rinktis seksualius naktinukus, chalatus, teminius kostiumus, korsetus, glaustinukes. Papildyti įvaizdį padės kojinių diržai, kostiumų aksesuarai, kaip prisegamos krūtys, perukai, pirštinės, kūno lipdukai. Taip pat galime pasiūlyti nemažą vyriškų apatinių pasirinkimą.

 

Be jokios abejonės – aistrą sužadins ir sekso žaislai: vibruojantys masturbatoriai, penio žiedai, eksperimentai su prostataprostatos masažuokliai“, – sakė „Fantazijos.lt“ atstovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.