Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nori masturbuotis, bet bijo vyro reakcijos: kaip jį įtikinti?

„Urologas Kaune“ seksologas, urologas Titas Simaška atsako į lrytas.lt skaitytojų klausimus.

 Intymus gyvenimas.<br> 123rf nuotr.
 Intymus gyvenimas.<br> 123rf nuotr.
 T.Simaška.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 T.Simaška.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 22, 2023, 11:33 PM

Petras: „Kurie lubrikantai yra geriausi?“

Yra daug skirtingų lubrikantų, ir tai, kas laikoma geriausiu lubrikantu, gali labai skirtis priklausomai nuo individualių poros poreikių ir pageidavimų. Kai renkatės lubrikantą, galite atsižvelgti į šiuos veiksnius:

Tipas:

Yra trys pagrindiniai lubrikantų tipai – vandens pagrindo, silikono pagrindo ir aliejaus pagrindo. Vandens pagrindo lubrikantai naudojami dažniausiai, nes jie yra saugūs, suderinami su latekso prezervatyvais ir lengvai nuvalomi. Silikono pagrindo lubrikantai išlieka ilgai, tačiau gali pažeisti tam tikrus seksualinius prietaisus. Aliejaus pagrindo lubrikantai yra gana populiarūs, tačiau jie nėra suderinami su latekso prezervatyvais ir su kai kuriais seksualiniais prietaisais.

Veikimo trukmė:

Jei ieškote lubrikanto, kuris veikia ilgai, geriau rinktis silikono pagrindo lubrikantus, kurie ilgiau išlieka ant odos ir suteikia ilgesnį slankumą. Vandens pagrindo lubrikantai gali reikalauti dažnesnio papildomo naudojimo, tačiau jie paprastai turi malonesnę tekstūrą ir yra lengvai valomi.

Jautrumas ir alergijos:

Jei turite jautrią odą ar esate alergiški, gali būti geriau rinktis lubrikantus be kvapiųjų medžiagų ir papildomų chemikalų.

Kristina: „Jeigu sekso metu nepatiriu pasitenkinimo, noriu masturbuotis, bet bijau vyro reakcijos. Kaip jį įtikinti?“

Svarbu, kad jūsų partneris suprastų ir gerbtų jūsų poreikius bei norus. Pasiruoškite šia tema prieš kalbėdamiesi su partneriu. Galite iš anksto apsvarstyti, ką norite pasakyti, kad tai būtų aišku ir suprantama. Rinkitės tinkamą laiką ir vietą pokalbiui. Pasirinkite momentą, kai jūs abu esate atsipalaidavę ir neturite intensyvios veiklos.

Pabrėžkite, kad tai, jog norite masturbuotis, neturėtų būti interpretuojama kaip jūsų nepasitenkinimas partneriu ar kaip neigiamas jūsų partnerio vertinimas. Paaiškinkite, kad tai paprasčiausiai yra būdas, kaip jūs galite gauti papildomo malonumo.

Taip pat pasakykite, kad jūsų tikslas nėra pakeisti ar pažeisti jūsų intymaus gyvenimo su partneriu, bet paprasčiausiai tai yra būdas patenkinti ir papildyti savo asmeninius poreikius.

Palikite vietos jūsų partneriui išreikšti savo nuomonę ir jausmus. Klausykite atidžiai ir stenkitės suprasti jo reakciją. Gali prireikti šiek tiek laiko, kad jis apdorotų gautą informaciją ir suvoktų jūsų pageidavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.