Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vyro spermai alergiška moteris papasakojo apie savo intymų gyvenimą: tikras košmaras

Intymumas vaidina svarbų vaidmenį santykiuose, nesvarbu, ar jie ilgalaikiai, spontaniški ar net šiek tiek rizikingi. Tačiau vienai moteriai bet kokie ejakuliaciją skatinantys veiksmai sukelia skausmingą deginimo jausmą, kuris greitai sugadina visą romanatišką nuotaiką.

 Moteris alergiška spermai ir prezervatyvams, todėl seksas jai yra nepakeliama ir nejauki patirtis.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Moteris alergiška spermai ir prezervatyvams, todėl seksas jai yra nepakeliama ir nejauki patirtis.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2024, 10:15 PM

34-erių Allison Tennyson pripažino, kad yra alergiška spermai ir prezervatyvams, todėl seksas jai yra nepakeliama ir nejauki patirtis.

„Tai vargina... Man sunku turėti intymius santykius, nes tai kelia didelį nepatogumą ir aš negaliu naudoti prezervatyvų“, – sakė A.Tennyson.

Kai A.Tennyson buvo 24-eri, jai buvo diagnozuotas Elerso-Danloso sindromas, kuris, remiantis „Mayo Clinic“, paveikia organizmo jungiamuosius audinius.

„Jeigu atvirai, ne kartą esu dėl to verkusi. Mane tai liūdina, nes aš net nežinojau, kad taip gali nutikti – niekada nebuvau apie tai girdėjusi“, – pripažino moteris.

Moteris apie alergiją spermai sužinojo po to, kai jai buvo atliktas 160-ies alergenų tyrimas. Pasirodo, ji taip pat yra alergiška ir kitoms medžiagoms, pavyzdžiui, nikeliui ir penicilinui.

„Cleveland Clinic“ praneša, kad alergija spermai – dar vadinama padidėjusiu jautrumu sėklinei plazmai – yra reta alerginė reakcija į baltymus, esančius vyrų spermoje. Kai ant A.Tennyson odos patenka spermos, ji pradeda jausti deginimą.

„Aš noriu mylėtis, todėl tai ir darome, bet tik santykių pradžioje. Be pabaigos viskas ne taip, tai labai apriboja“, – atskleidė ji.

A.Tennyson trokšta dažnesnio seksualinio intymumo su savo partneriu, tačiau jos patiriamas skausmas šią jausmingą akimirką paverčia dar vienu rūpesčiu.

„Man skauda. Mano partneris to nenori, – dalinosi moteris. – Niekam nepatinka sekso metu kelti skausmą savo antrajai pusei.“

Daugelis žmonių mano, kad šią problemą galima išspręsti naudojant prezervatyvus, tačiau ši Mineapolio gyventoja taip pat yra alergiška prezervatyvuose esančioms medžiagoms.

„Mes negalime mylėtis tiek, kiek norėtume, dėl mano alergijų. Aš nenoriu jausti deginimo, o jis nenori, kad aš verkčiau – taigi tai labai sunku“, – pridūrė moteris.

Pora dažnai pagalvoja apie tai, kaip atrodys jų ateitis, jeigu jie nuspręs sukurti šeimą. Tiesa, jie abejoja, ar tai apskritai yra įmanoma.

„Mes galvojome apie tai, bet dar nieko nežinome“, – atviravo moteris.

A.Tennyson vis dar nesupranta, kaip ji galėtų pastoti be jokio neigiamo šalutinio poveikio.

„Net nežinau, kaip aš galėčiau pastoti. Aš nesuprantu, kaip tai turėtų įvykti. O jeigu mano kūnas visiškai nepriims spermos?“ – klausė moteris.

Be to, A.Tennyson kenčia nuo kraujo krešėjimo sutrikimo, kuris nėštumo metu gali būti ypač pavojingas.

„Be to, turiu kraujo krešėjimo sutrikimą, todėl nėštumas man būtų pavojingas. Aš ir mano partneris nuolat klausiame savo gydytojo, ar aš iš viso išgyvenčiau nėštumą“, – sakė moteris.

Pora vis dar tikisi rasti būdą, kaip susilaukti kūdikio, nepaisant visų moters sveikatos problemų.

„Būtų skaudu, jeigu negalėčiau susilaukti. Vien žinojimas, kad tai įmanoma, leistų man pasijusti geriau. Dabar man 34-eri, taigi aš dar turiu šiek tiek laiko“, – atviravo A.Tennyson.

Nors alergija spermai yra reta, Kolorado koledže studijuojanti Chloe Lowery neslepia, kad ji taip pat kenčia nuo šio sutrikimo.

„Iš esmės, aš alergiška spermai“, – pasakojo 18-metė C.Lowery. Apie šią alergiją ji sužinojo po to, kai pradėjo eksperimentuoti.

„Taip nutinka po kiekvieno kontakto su sperma. Reakciją sukelia net ir mažiausias jos kiekis ir netgi prejakuliatas“, – aiškino C.Lowery. Ji pridūrė, kad šalutinio poveikio sunkumas priklauso nuo spermos kiekio, o jos jaučiami simptomai paprastai trunka nuo 15-os minučių iki valandos.

Parengta pagal nypost.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.