Šešis žmones išgelbėjęs aštuonmetis sukniubo ties 7-uoju

Savo paskutinėmis gyvenimo akimirkomis 8 metų berniukas Tyleris Doohanas iš degančio namelio ant ratų Niujorke (JAV) sugebėjo išgelbėti 6 žmones, tarp jų – du jaunesnius vaikus. Tačiau bandymas išgelbėti septintą žmogų – neįgalų senelį – berniukui kainavo gyvybę. Jo kūnas buvo rastas šalia senelio, kurį T.Doohanas laikė geriausiu savo draugu.

Kol ugniagesiai važiavo į įvykio vietą, T.Doohanas pažadino ir išgelbėjo šešis savo miegančius giminaičius.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Kol ugniagesiai važiavo į įvykio vietą, T.Doohanas pažadino ir išgelbėjo šešis savo miegančius giminaičius.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2016, 9:20 AM, atnaujinta May 26, 2017, 11:27 AM

T.Doohano mama teigė, kad labai didžiuojasi savo sūnumi, tačiau labiau norėtų, kad jis būtų gyvas.

T.Doohanas vieną 2014-ųjų sekmadienį buvo namelyje ant ratų su savo giminaičiais. Naktį jis pastebėjo gaisrą. Kol ugniagesiai važiavo į įvykio vietą, T.Doohanas pažadino ir išgelbėjo šešis savo miegančius giminaičius, įskaitant 4 ir 6 metų amžiaus vaikus.

Tuomet T.Doohanas grįžo į liepsnų apimtą namelį ant ratų, kuriame buvo jo neįgalus senelis. Jis pats nesugebėjo išeiti iš degančio namelio. Tuo metu ugnis jau buvo išplitusi ir, dėl karščio bei dūmų, berniukas su seneliu neteko sąmonės. Jie buvo rasti kartu sukniubę kambaryje ant lovos. Paaiškėjo, kad berniukas bandė senelį pakelti nuo lovos, tačiau neteko sąmonės.

Artimųjų teigimu, T.Doohanas ir jo senelis buvo tarsi geriausi draugai.

Berniuko teta sako, kad T.Doohanas ištrūko iš jos rankų ir nubėgo atgal į degantį namelį. Jo teta nieko nebegalėjo padaryti. Išgelbėjęs net 6 savo artimuosius, T.Doohanas neabejotinai yra didvyris.

Parengta pagal CNN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.