Užeiga, kurioje prisivalgę žmonės miršta

Las Vegase (JAV) įsikūrusi užeiga „Heart Attack Grill“ gavo šį pavadinimą ne veltui – jis įspėja, kad valgant šioje užeigoje gali ištikti infarktas.

„Heart Attack Grill“ pasididžiavimas – keturgubas mėsainis, turintis net 10 000 kalorijų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Heart Attack Grill“ pasididžiavimas – keturgubas mėsainis, turintis net 10 000 kalorijų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2016, 12:21 PM, atnaujinta May 24, 2017, 1:48 AM

Dar įdomiau tai, kad užeigos savininkas didžiuojasi siūlomais mirtinais patiekalais – tiesioginės TV laidos transliacijos metu jis netgi pademonstravo kremuotus savo kliento pelenus.

Užeigoje patiekiami itin kaloringi patiekalai. Štai firminis užeigos keturgubas mėsainis turi net 10 000 kalorijų. Jame taip pat patiekiami kokteiliai iš taukų bei taukuose keptos bulvytės.

Laidos metu užeigos savininkas Jonas Basso teigė, kad jis yra, ko gero, vienintelis pasaulyje maitinimo įstaigos savininkas, kuris nesigėdydamas sako, kad jo maistas kenkia, yra pražūtingas ir jo reikėtų nevalgyti. Tuomet jis pademonstravo plastikinį maišelį su, atrodytų, miltais. Tuomet J.Bassas rėžė, kad tai yra kremuoti vieno jo kliento pelenai. Jis taip pat pareiškė, kad taip pat turėtų pasielgti tokios greito maitinimo įstaigos, kaip „McDonalds“, „Burger King“ ir kiti.

Būtent didžiavimasis, kad užeigos maistas yra mirtinas, jau yra tapęs užeigos ir jos savininko vizitine kortele. Užeigos darbuotojai privalo vilkėti baltus medikų chalatus, kad prisimintų apie gresiančias pasekmes.

Pats J.Basso savo klientus vadina „mėgstančiais rizikuoti“. Jis netgi siūlo klientams, sveriantiems daugiau nei 160 kilogramų, užeigoje valgyti nemokamai. Tad nenuostabu, kad jo restorane jau mirė pakankamai daug klientų, tarp kurių buvo du jo paties atstovai spaudai, o vienas klientas buvo išneštas ant neštuvų, nes mėgino pabaigti kaloringąjį mėsainį.

Tačiau užeigos savininkas pabrėžia siekiantis pamokyti žmones, kad maitintis reikėtų sveikai. Jis sako, kad nutukimo epidemija žudo visą pasaulį ir maitinimosi įpročius derėtų keisti.

J.Basso sako nenorintis, kad jo užeigoje mirtų bent vienas žmogus. Priešingai, jo svajonė yra atsikelti vieną rytą, ateiti į savo užeigą ir ten nerasti nė vieno žmogaus. Anot jo, dabar jis užsidirba didelius pinigus juokaudamas, koks nesveikas yra jo maistas, tačiau dėl to nesigraužia, nes yra atviras ir sąžiningas.

Kartą pas šeimininką atbėgo viena darbuotoja, šaukdama, kad klientą ištiko infarktas. Tačiau J.Basso tik nusišypsojo ir pasakė: „Verslas yra puikus!“

Šaltiniai: Time.com ir Medicaldaily.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.