Tėčio kerštas už dukros mirtį – tarsi iš veiksmo filmo

Pamenate filmą „Pagrobimas“, kuriame pagrobiamos dvi merginos, o vienos iš jų tėtis, buvęs CŽV agentas, skrenda iš JAV į Prancūziją vaduoti savo dukros ir atkeršyti jos pagrobėjams? Ši istorija primena minėto filmo scenarijų, nors siužetas truputį skiriasi.

A.Bamberskis (k.) kaltino savo dukros Kalinkos (d. apačioje) patėvį D.Krombachą suleidus mergaitei vaistų injekciją, kad galėtų ją išprievartauti.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.Bamberskis (k.) kaltino savo dukros Kalinkos (d. apačioje) patėvį D.Krombachą suleidus mergaitei vaistų injekciją, kad galėtų ją išprievartauti.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 10:28 AM, atnaujinta May 22, 2017, 6:55 PM

Andre Bamberskio dukra Kalinka mirė 1982 metais. Tuo metu jai buvo vos 15 metų. A.Bamberskis įtarė, kad dukros patėvis Dieteris Krombachas suleido mergaitei vaistų injekciją, kad galėtų ją išprievartauti. Ši vaistų injekcija, kaip vėliau paaiškėjo, sukėlė mergaitės mirtį.

Prancūzijos teismas D.Krombachą nuteisę už akių, tačiau Vokietijos teismas konstatavo, jog nepakanka įrodymų, kad D.Krombachą būtų galima pripažinti kaltu ir atsisakė jį išduoti Prancūzijos teisėsaugai.

Kalinkos tėtis A.Bamberskis negalėjo patikėti tokiu teismo sprendimu, todėl nusprendė teisingumą įvykdyti pats. 2009 metais jis nusamdė du smogikus, kad šie pagrobtų D.Krombachą, tuomet 79-erių, ir iš Vokietijos pargabentų į Prancūziją, kur šis stotų prieš teismą.

Surištas D.Krombachas buvo paliktas gulėti prie Prancūzijos teismo rūmų. Vyras nuteistas 15 metų laisvės atėmimo bausme už tyčinę prievartą, kuri privedė prie netyčinės mirties.

Žinoma, A.Bamberskis iš balos neišlipo sausas. 2014 metais tuomet 76-erių A.Bamberskis nuteistas laisvės atėmimo bausme, bausmės vykdymą atidedant 1 metams. Nusamdytieji smogikai buvo nuteisti 1 metų laisvės atėmimo bausmėmis.

Šaltinis: Opposingviews.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.