Įsibrovėlis pašėrė kates, pasigamino valgį ir užsikūrė židinį

Jis pašėrė kates, paruošė pusryčius, nusiskuto, nusiprausė ir netgi išėmė iš šaldiklio mėsą, kad ją galima būtų paruošti pietums.

Vyras svetimuose namuose užsikūrė židinį ir pasigamino valgyti.<br>123rf nuotr.
Vyras svetimuose namuose užsikūrė židinį ir pasigamino valgyti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-14 17:32, atnaujinta 2017-05-18 21:22

Kas čia ne taip? Christopheris Hiscockas visa tai darė ne savo namuose, jis taip pat nepažinojo šių namų šeimininkų, tačiau jautėsi kaip namie. Naujosios Škotijos (Kanada) gyventojas buvo nuteistas už vagystę ir neteisėtą įsibrovimą į namą.

Teisme paaiškėjo, kad namo šeimininkai nebuvo naktį namuose, o grįžę rado nepažįstamą vyrą, sėdintį ant sofos, geriantį kavą ir žiūrintį televizorių. Jis jau buvo užsikūręs židinį bei pasigaminęs sau valgį. Pats nusikaltėlis teigė, kad važiavo pro šalį, pamatė atrakintas duris ir tiesiog užėjo į vidų.

Proceso metu taip pat paaiškėjo, kad C.Hiscockas išsiskalbė rūbus, pašėrė kates ir nunešė šieno žirgams. Vėliau jis išsivalė dantis, nusiskuto barzdą, išėmė mėsą iš šaldiklio ir netgi ėmė pildyti šeimininkų dienoraštį.

Dienoraštyje jis parašė: „Šiandien buvo mano pirmoji diena rančoje. Aš pašėriau kates ir žirgus. Čia galima tiek daug nuveikti, kad vis turiu sau priminti, jog atsipalaiduočiau ir niekur neskubėčiau. Čia aš nesijaučiu vienišas. Tikriausiai su 2 katėmis ir 3 žirgais neįmanoma jaustis vienišam. Praėjusį vakarą užkūriau židinį. Buvo taip ramu. Miegojau tarsi kūdikis. Rūsyje pamačiau nuotrauką ant sienos, kurioje vyras laive laiko ir sveria žuvį. Žiūrėdamas į jį supratau, kad mes tokie panašūs, bet manau, kad esu gražesnis.“

Namo šeimininkai netrukus iškvietė policiją, kuri suėmė įsibrovėlį ir jį išvežė. C.Hiscocką ginantis advokatas teigė, kad vyras dirbo baseinų įmonėje, tačiau jautė, kad netrukus neteks darbo, todėl nusprendė keliauti į vakarus su viltimi susirasti darbą. Anot advokato, netrukus vyras suprato, kad senka jo lėšos, todėl pavogė visureigį. Atvykęs į Britų Kolumbijos valstiją jis jau nebeturėjo pinigų ir pamatė atrakintą namą.

Pats C.Hiscockas iki šiol nebuvo teistas, o teisme atsiprašė už savo poelgį. Jis sakė, kad jo dėmesį patraukė nepaprastas rančos grožis. Vyras buvo nuteistas metų laisvės atėmimo bausme, bausmės vykdymą atidedant.

Šaltinis: Globalnews.ca

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.