Grožio salono savininkė ginkluotą plėšiką pavertė sekso vergu

Ginkluotas plėšikas Viktoras Jasinskis Rusijoje mėgino apvogti grožio saloną, tačiau viskas pasisuko netikėta linkme. Salono savininkė Olga Zajac pasirodė ne iš kelmo spirta ir privertė plėšiką gailėtis savo poelgio.

28-erių salono savininkė sugirdė vagišiui „Viagros“ ir net tris dienas naudojo vyrą kaip sekso vergą.<br>123rf nuotr.
28-erių salono savininkė sugirdė vagišiui „Viagros“ ir net tris dienas naudojo vyrą kaip sekso vergą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-26 15:52, atnaujinta 2017-05-17 18:07

2009 metais 32-ejų užpuolikas įsiveržė į grožio saloną Meščiovske (Rusija), tikėdamasis pavogti jame esančius pinigus bei kitus daiktus. Tačiau jį ten pasitiko ne tik grožio salono, bet ir juodo diržo savininkė O.Zajac.

Moteris be jokio pasigailėjimo sumušė plėšiką, kol šis liko pusiau sąmoningas. Tačiau Olga, sumušusi Viktorą, nekvietė policijos. Ji išrengė vagį nuogai, paėmė plaukų džiovintuvo laidą, surišo vyrą ir prirakino su antrankiais prie radiatoriaus.

Toliau buvo dar įdomiau. 28-erių salono savininkė sugirdė Viktorui „Viagros“ ir net tris dienas naudojo vyrą kaip sekso vergą. Kaip vėliau teigė Olga, ji tenorėjo užpuoliką pamokyti.

Išvargintas plėšikas galiausiai buvo paleistas iš grožio salono ir nukeliavo tiesiai į ligoninę, kur pasiprašė gydymo ne tik dėl sumušimų, bet ir dėl ištinusių sėklidžių. Vėliau jis nukeliavo į policiją ir papasakojo apie patirtus kankinimus.

Atvykus policijai, Olga patvirtino, kad jiedu keletą kartų užsiėmė seksu, ji nupirko jam naujus džinsus ir prieš išeinant netgi davė 1000 rublių.

Šaltinis: Metro.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.