Katinas susekė į slaugos namus išvežtą savininkę

Dažnai girdime istorijas apie gyvūnų ir jų šeimininkų ryšį. Ši istorija, ko gero, yra geriausia iš jų.

Iki šiol nežinoma, kaip katinas surado savo šeimininkę.<br>123rf nuotr.
Iki šiol nežinoma, kaip katinas surado savo šeimininkę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2016, 4:05 PM, atnaujinta May 15, 2017, 7:04 PM

Nancy Cowen neseniai persikėlė į slaugos namus Vestkote, Anglijoje. Ji turėjo palikti savo namus bei savo numylėtinį katiną Cleo, kurį ji priglaudė prieš 8 metus. Nancy šeima katiną atidavė jos kaimynams, tačiau Cleo negalėjo su tuo susitaikyti.

Slaugos namų darbuotojai pasakoja, kad praėjus maždaug dviem savaitėms, kuomet pas juos apsigyveno Nancy, prie pastato durų ėmė sukiotis katinas. Jis miegojo slaugos namų kieme ir dažnai rodydavosi jos pacientams, tupėdamas ant palangių. Darbuotojai pamanė, kad tai tiesiog benamis katinas. Žinoma, darbuotojams šis katinas pasirodė labai mielas, todėl jie ėmė jį šerti.

Praėjus dar kelioms savaitėms katiną pastebėjo Nancy ir pasakė darbuotojams, kad jis labai primena jos augintinį, paliktą kaimynams. Tuomet Nancy pasakė, kad jos Cleo yra beveik be uodegos. Darbuotojai patikrino katiną ir šis iš tikrųjų buvo praradęs didžiąją dalį savo uodegos. Tuomet visi suprato, kad tai ir yra Cleo.

Darbuotojai liko šokiruoti, kaip katinas galėjo surasti savo šeimininkę. Akivaizdu, kad jis žinojo, jog namuose gyvena Nancy. Tiesiog sekti paskui Nancy jis negalėjo, kadangi jos buvusius namus ir slaugos namus skiria nemažas atstumas.

Iki šiol nežinoma, kaip Cleo surado savo šeimininkę, tačiau darbuotojai leido katinui pasilikti ir gyventi kartu su Nancy. Tiesą pasakius, nuo laimingo susitikimo katinas tiesiog nesitraukia nuo savo šeimininkės. Ši istorija tiesiog praskaidrino visų slaugos namų darbuotojų nuotaiką.

Šaltinis: Thedodo.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.