Moteris pasigailėjo nuslėpusi savo laimėjimą loterijoje nuo vyro

Amerikietė Denise Rossi 1996 metų gruodžio 28 dieną loterijoje laimėjo 1,3 milijono dolerių. Tačiau ji nenorėjo šiais pinigais dalintis su savo vyru Thomasu Rossiu, su kuriuo pragyveno 25 metus, todėl po 11 dienų pateikė prašymą skirtis.

Teismas nusprendė, kad nuslėpdama laimėjimą moteris sukčiavo, todėl turi atiduoti visą loterijos laimėjimą buvusiam vyrui.<br>123rf nuotr.
Teismas nusprendė, kad nuslėpdama laimėjimą moteris sukčiavo, todėl turi atiduoti visą loterijos laimėjimą buvusiam vyrui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2016, 11:24 AM, atnaujinta May 13, 2017, 1:14 PM

Apie savo jau buvusios žmonos laimėjimą Thomasas sužinojo tik praėjus dvejiems metams, kuomet per klaidą iš loterijos kompanijos gavo tuomet jau buvusiai žmonai adresuotą laišką. Iš pradžių Thomasas nesuprato, o vėliau negalėjo patikėti tuo, kas nutiko. Pasitaręs su savo advokatu vyras kreipėsi į teismą.

Teismas nusprendė, kad nuslėpdama laimėjimą Denise sukčiavo, todėl turi atiduoti visą loterijos laimėjimą buvusiam vyrui.

Teisme moteris pripažino nuslėpusi laimėjimą loterijoje, nes nenorėjo, kad jos buvęs vyras bent prisiliestų prie šių pinigų. Teismas nurodė jai sumokėti savo buvusiam vyrui 20 metinių įmokų po 66 800 dolerių. Taigi turint omenyje, kad šis teismo sprendimas buvo priimtas prieš maždaug 18 metų, ji įmokas tebemoka iki šiol, nors liko visai nedaug.

Ponios Rossi advokatas teigė, kad teismo sprendimas pernelyg griežtas. Anot jo, jeigu moteris būtų pasakiusi vyrui apie savo laimėjimą loterijoje iš karto, šis netgi būtų turėjęs galimybę skyrybų byloje iškovoti teisę jai pasilikti visą laimėjimą. Blogiausiu atveju, teismas būtų laimėjimą padalinęs per pusę. Vietoje to visus pinigus teko atiduoti.

Šaltinis: Theguardian.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.