Sukurtas filmas, kurio niekas iš mūsų nepamatys

Neseniai režisierius Robertas Rodriguezas sukūrė filmą, kuriame vaidina puikiai visiems žinomas aktorius Johnas Malkovichius. Tačiau tie, kurie nori pamatyti šį filmą, neturėtų skubėti džiaugtis – jis bus išleistas tik po 100 metų.

J.Malkovichius ne tik vaidina filme, bet ir prisidėjo prie scenarijaus rašymo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Malkovichius ne tik vaidina filme, bet ir prisidėjo prie scenarijaus rašymo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2016, 11:08 AM, atnaujinta May 13, 2017, 3:25 AM

Nors Oskarui nominuotas aktorius ir filmo „Nuodėmių miestas“ režisierius filmą jau pristatė, dar tą patį vakarą juosta buvo saugiai užrakinta seife, kuris bus atvertas tik 2115 metų lapkričio 18 dieną.

Filmo pavadinimas gana logiškas – „100 metų“. Būtent šią dieną filmas bus pristatytas visam likusiam pasauliui. Į šio filmo premjerą kvietimų sulaukė jau tūkstantis svečių. Šiuos kvietimus paveldės jų palikuonys.

Aktorius J.Malkovichius ne tik vaidina filme, bet ir prisidėjo prie scenarijaus rašymo, sako, kad tai turėtų būti tarsi gūsis iš praeities. Jis nepergyvena, kad pats filmo, kuriame vaidino, taip ir nepamatys – aktoriai, vaidinantys pjesėse, niekada nemato savo vaidybos.

Nei filmo režisierius, nei aktoriai nieko apie filmą nepasakoja, tik užsimena, kad jis turėtų atspindėti, koks buvo pasaulis dabar, t.y. 100 metų prieš jo premjerą. Mat filmas sukurtas, kad atspindėtų dabartį – 2015 metus.

Nepaisant to, kad, tikriausiai, niekas iš dabar pasaulyje gyvenančių žmonių jo nepamatys, susidomėjimas šiuo filmu yra milžiniškas. Dauguma giria neįprastą koncepciją ir idėją, o pačiam režisieriui tai yra tik dar viena išraiškos forma.

Šaltinis: People.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.