Kodėl tėvai suorganizavo savo vaiko pagrobimą?

6-metis berniukas iš Misūrio (JAV) buvo pagrobtas, gąsdintas ginklu, jam buvo grasinama, kad niekada daugiau nematys savo mamos, bus parduotas į sekso vergiją. Tik vėliau paaiškėjo, kad pagrobimas buvo netikras. Pasirodo, tai buvo tarsi pamoka, kad nereikia būti maloniam su nepažįstamaisiais.

Vaiko mokymas padarant jam tai, nuo ko lyg ir saugai? Gana prasta pedagogika.<br>123rf nuotr.
Vaiko mokymas padarant jam tai, nuo ko lyg ir saugai? Gana prasta pedagogika.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2016, 2:02 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:57 PM

4 valandas trukusį berniuko pagrobimą suorganizavo jo šeima!

Berniuko teta 38-erių Denise Kroutil paprašė bendradarbės Nathan Wynn Firoved pagalbos, kad ši suorganizuotų vaiko pagrobimą. Įdomiausia, kad planui noriai pritarė 25-metė berniuko mama Elizabeth Hupp ir 58-erių močiutė Rose Brewer. O ir bendradarbei darbelis pasirodė visai neįtartinas.

N.Firoved pagrobė berniuką pirmadienio rytą, kai šis išlipo iš mokyklos autobuso. Vaikui pradėjus verkti, moteris parodė jam ginklą, taip dar labiau jį įbaugindama. Tuomet vaikas buvo įsodintas į automobilį, surištas, o jo veidas uždengtas striuke.

Nieko nematantis berniukas buvo nuvežtas į savo šeimos namus ir uždarytas rūsyje. Ten mylinti teta numovė jam kelnes ir pasakė, kad šis bus parduotas į sekso vergiją. Tuomet berniukas buvo atrištas, jo akys atidengtos ir nuvestas į viršų, kur jam šeima papasakojo apie pavojų, kurį kelia nepažįstami žmonės.

Teisėsaugos pareigūnų berniuko šeimos aiškinimai, kad tik norėjo jį pamokyti, neįtikino – jie mano, jog vaikas buvo tiesiog terorizuojamas. Nathan Firoved kartu su išmoningąja teta, mama ir močiute buvo apkaltintos mažamečio pagrobimu.

Šaltinis: nbcnews.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.