Pareigūnai 3 valandas vadavo banką iš kartoninės figūros gniaužtų

Keli Naujojo Džersio greitojo reagavimo būriai 2008 metais buvo iškviesti dėl viename banke suveikusio pavojaus signalo. Realaus pavojaus nebuvo, tačiau pareigūnai užtruko net 3 valandas.

Kartoninė žmogaus figūra sugebėjo vykdyti įtemptas derybas daugiau nei 3 valandas.<br>123rf nuotr.
Kartoninė žmogaus figūra sugebėjo vykdyti įtemptas derybas daugiau nei 3 valandas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2016, 1:37 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 2:55 PM

Policija nurodė, kad nežino, kas įjungė pavojaus signalą ir greičiausiai to nesužinos. Pavojaus signalai įsijungia pakankamai dažnai – juos gali aktyvuoti gyvūnai, stiprus vėjas ar pasiklydęs balionas. Vis dėlto, tai nėra įdomiausia šios istorijos dalis.

Išjungus pavojaus signalą, policijos pareigūnai viduje pamatė žmogaus siluetą. Savaime suprantama, jie pamanė, kad kažkas plėšia banką, galbūt netgi vyksta įkaitų drama.

Policininkai ėmė naudoti garsinius signalus, skambinti į banką, norėdami susisiekti su plėšikais. Galiausiai netgi buvo iškviestas greitojo reagavimo būrys!

Greitojo reagavimo būrys prie banko pastato išbuvo daugiau nei valandą, kol galiausiai buvo nutarta veržtis į vidų. Tačiau įsiveržus į vidų visi pareigūnai paraudonavo iš gėdos. Na, bent jau taip galima numanyti. Pasirodo, žmogaus siluetas iš tikrųjų tebuvo iš kartono pagaminta netikro žmogaus figūra.

Taigi kartoninė žmogaus figūra sugebėjo vykdyti įtemptas derybas su 30 Naujojo Džersio pareigūnų daugiau nei 3 valandas.

Šaltinis: Nbclosangeles.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.