Amerikos benamių gelbėtojas – sumuštinių žmogus

Nors dauguma žmonių išėję į pensiją nori ramaus gyvenimo, amerikietis Allanas Law yra visiška priešingybė. Buvęs mokytojas iš Mineapolio paskutinius 15 metų praleido gatvėse dalindamas maistą. Per tuos metus Allanas benamiams išdalino daugiau nei milijoną sumuštinių (vien užpernai 0,5 mln.) ir dėl to buvo pramintas „sumuštinių žmogumi“.

A.Law sako, kad jei būtų benamis ar turėtų vaikų, kuriems reikėtų maisto, jis mielai priimtų pagalbą iš kitų žmonių.<br>Edinamn.gov nuotr.
A.Law sako, kad jei būtų benamis ar turėtų vaikų, kuriems reikėtų maisto, jis mielai priimtų pagalbą iš kitų žmonių.<br>Edinamn.gov nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 4:40 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:38 AM

Įprasta Allano diena prasideda nuo to, kad jis iš savanorių bei įvairių labdaringų organizacijų surenka jų suteptus sumuštinius. 9 valandą vakaro jis pradeda važinėti Mineapolio miesto gatvėmis ir dalinti sumuštinius. Savo darbą jis baigia tik 10 valandą ryto.

Namuose vyras turi 17 šaldytuvų, kuriuose prigrūsta tūkstančiai sumuštinių.

Pats Allanas sugebėjo įveikti vėžį, o šiuo metu kenčia nuo artrito, tačiau, nepaisant prastos sveikatos, jis neketina sustoti. Dauguma žmonių sako, kad Allanas išprotėjo, tačiau jis pats taip nemano ir sako, kad jei būtų benamis ar turėtų vaikų, kuriems reikėtų maisto, jis mielai priimtų pagalbą iš kitų žmonių.

Pernai po atliktos prostatos operacijos vyras išsmuko iš ligoninės, kad galėtų tęsti savo darbą, nepaisant to, jog jam pačiam reikėjo poilsio. Jis sako, kad per parą miega vos 2 valandas, tačiau jaučia, kad privalo ir toliau daryti tai, ką daro.

Allano darbas neapsiriboja vien sumuštinių dalinimu – jis klausia benamių, kaip jiems dar galėtų padėti, kad sugrąžintų jų gyvenimus į reikiamas vėžes. Allanas sako, kad jo tikslas yra ne pamaitinti žmones, o pakeisti jų gyvenimus.

Šaltinis: Odditycentral.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.