Sudaužytas 77 500 dolerių vertės butelis

Vienas klientas Londono „Playboy“ klube netyčia sudaužė 224 metų senumo konjako butelį, vertą 77 500 dolerių, kuris turėjo būti įpiltas į brangiausią pasaulyje kokteilį, o tai turėjo užfiksuoti nepriklausomi ekspertai iš Guinnesso Pasaulio Rekordų knygos.

Vienas klientas Londono klube netyčia sudaužė 224 metų senumo konjako butelį, vertą 77 500 dolerių.<br>123RF iliustr.
Vienas klientas Londono klube netyčia sudaužė 224 metų senumo konjako butelį, vertą 77 500 dolerių.<br>123RF iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2017, 10:36 PM

Pasirodo, klubo klientas verslininkas užsisakė dvi stiklines brendžio, kurių kiekviena kainavo po 7800 dolerių ir paprašė padavėjos, kad ši jam leistų pažiūrėti ir į rankas paimti 1788-ųjų metų „Clos de Griffier Vieux“ konjako butelį. Tačiau perduodant butelį, šis iškrito iš rankų ir sudužo.

Už kokteilio gaminimą buvo atsakingas pasaulyje gerai žinomas kokteilių ekspertas Salvatore Calabrese. Jis pasakoja, kad sudužus buteliui, visi tiesiog sustingo, o jam pačiam tiesiog plyšo širdis. Ne dėl konjakto vertės, bet dėl to, kad tai yra istorijos dalelė, kuri buvo prarasta.

Prieš tai šis konjako butelis buvo laikomas Paryžiaus restorano „La Tour d‘Argent“ rūsiuose, kol galiausiai pasirodė „Playboy“ klubo meniu.

Įdomu tai, kad konjako butelį sudaužiusiam verslininkui ir toliau leidžiama lankytis „Playboy“ klube. Pranešama, kad jis buvo pastovus ir labai laukiamas klientas, todėl jam viskas buvo atleista. Vis dėlto, pats butelis nebuvo apdraustas – kadangi jau buvo pradarytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.