Neįtikėtina: kiaulė gyva ir po kirvio, ir po kulkos

Čilėje esančiame Liu Liu miestelyje nutiko gana neįprastas dalykas – vyras mėgino nušauti kiaulę, tačiau kulka atšoko ir sužeidė vieną iš jo darbuotojų. Bet visa tai - tik nuotykio pabaiga.

 Kiaulės savininkas nusprendė paskersti kiaulę ir išsikepti mėsainių jo dukros gimtadienio proga. Tačiau kiaulė turėjo kitų planų. <br> 123RF nuotr.
 Kiaulės savininkas nusprendė paskersti kiaulę ir išsikepti mėsainių jo dukros gimtadienio proga. Tačiau kiaulė turėjo kitų planų. <br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-23 10:31

Kiaulės savininkas Walteris Prevotas nusprendė,kad gyvulys yra pakankamai didelis, kad galima būtų jį paskersti ir išsikepti mėsainių jo dukros gimtadienio proga. Tačiau kiaulė turėjo kitų planų. 

W.Prevotas nesugebėjo pagauti kiaulės, kad galėtų ją užmušti įprastu būdu – papjaunant. Taigi, jis nusprendė į kiaulę sviesti kirvį, kad šis ją sužeistų, tokiu būdu sulėtintų ir pagauti gyvulį taptų lengviau. Kirvis pataikė į kiaulę, tačiau visai jos nesužeidė. Supykęs vyras griebėsi drastiškų priemonių. 

W.Prevotas iš arti šovė į kiaulę iš 38 kalibro šautuvo. Vis dėlto, atsimušusi į kiaulės galvos kaulą, kulka atšoko ir pataikė vienam iš W. Prevoto darbuotojų - Jose Huenulef - į veidą, kuris stebėjo visą kiaulės gaudymo procedūrą iš maždaug 10 metrų atstumo. 

Kulka liko įstrigusi J.Huenulefo žandikaulyje. Darbuotojas buvo nuvežtas į ligoninę, kur jam buvo atlikta rekonstrukcinė operacija. 

Tuo tarpu vienerių metų amžiaus kiaulė, vardu Drilo (ispaniško žodžio „Cocodrilo“, reiškiančio „krokodilas“, trumpinys) išgyveno šūvį be jokių sužeidimų, o jos šeimininkai galiausiai nusprendė ją parduoti. 

W.Prevotas sako, kad šis įvykis gali būti susijęs su paranormaliais reiškiniais. Jis teigia, kad jis turi patirties su ginklais, ir kulka skriejo tinkamu kampu, todėl negalėjo atšokti nuo kiaulės dėl netinkamo kampo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.