Vaikų sukeitimas ligoninėje nėra tik scena filmuose

Kaip reaguotumėte, jei žinotumėte, kad jūsų gyvenimas galėjo būti geresnis? Ar atsuktumėte laiką atgal? Toks klausimas turėjo kilti 60 metų sunkvežimio vairuotojui iš Japonijos, kai jam pasakė, kad vos gimus jis buvo sukeistas su kitu berniuku.

Įdomu tai, kad paiešką pradėjo vyro tikri broliai, augę turtingoje šeimoje, nes kilo abejonių dėl jų ketvirtojo brolio kraujo ryšio su šeima. <br>123RF nuotr. 
Įdomu tai, kad paiešką pradėjo vyro tikri broliai, augę turtingoje šeimoje, nes kilo abejonių dėl jų ketvirtojo brolio kraujo ryšio su šeima. <br>123RF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2018, 7:50 AM

Savo tapatybės neatskleidęs vyras užaugo su vieniša mama, kuri gyveno skurdžiai ir iš valstybės teikiamų pašalpų. Tuo tarpu berniukas, kuris gavo jo tikrąją šeimą, tapo didelės nekilnojamojo turto kompanijos prezidentu.

Vyro biologiniai tėvai turėjo lėšų išsiųsti visus savo sūnus – įskaitant ir netikrąjį – mokytis į privačias mokyklas, o vėliau – į prestižinius universitetus. Jie net neįtarė, kad jų tikrasis sūnus dar paauglystėje ėmė dirbti, baigė profesinę mokyklą ir dirba sunkvežimio vairuotoju.

Deja, bet vyras su savo biologiniais tėvais niekada taip ir nesusitiko. Ši filmą primenanti istorija išaiškėjo tik po jų mirties. Įdomu tai, kad paiešką pradėjo vyro tikri broliai, augę turtingoje šeimoje – nes kilo abejonių dėl jų ketvirtojo brolio kraujo ryšio su šeima. Jis nebuvo panašus nei į tėvus, nei į bet kurį iš šeimos narių.

Žinoma, tai sužinojęs sunkvežimio vairuotojas kreipėsi į teismą dėl žalos atlyginimo. Jam iš ligoninės, kurioje įvyko klaida, buvo priteista 317 tūkst. dolerių. Teismas padarė išdavą, kad vyras patyrė psichologinį sukrėtimą, nes iš jo buvo atimta galimybė įgyti aukštesnį išsilavinimą. Teisme taip pat pasakyta, kad vyro ir jo biologinės šeimos ryšį patvirtina DNR tyrimai.

Anonimu išlikęs vyras prisipažino, kad norėtų atsukti laiką atgal. Jis norėtų, kad jį būtų užauginę turtingi tėvai, tačiau viso teismo proceso metu jis išlaikė savo žmogiškumą ir orumą, todėl pelnė daugelio simpatijas.

Vyras sako, kad yra dėkingas abejoms pusėms ir nejaučia jokios nuoskaudos. Jis nejaučia neapykantos ir vyrui, su kuriuo buvo sukeistas – nes jie abu tapo aukomis ir dėl to negali vienas ant kito pykti.

Parengta pagal npr.org

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.