Vaikinui buvo leista pasirinkti – areštinė arba vestuvės

Vienas Teksaso teisėjas sukėlė diskusijų audrą, kai kaltinamajam liepė rinktis – kalėjimas arba vestuvės.

Teisėjas pateikė vaikinui pasiūlymą – vesti savo merginą 30 dienų bėgyje arba praleisti 15 parų areštinėje.<br> 123RF nuotr.
Teisėjas pateikė vaikinui pasiūlymą – vesti savo merginą 30 dienų bėgyje arba praleisti 15 parų areštinėje.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-23 14:30

Viskas prasidėjo prieš kelerius metus, kai vaikinas, vardu Jostenas Bundy, susimušė su savo merginos Elizabeth Jaynes buvusiu vaikinu. Buvęs E.Jaynes vaikinas ėmė sakyti nepagarbius žodžius apie merginą, tada vaikinai susiginčijo, o J. Bundy galiausiai trenkė buvusiajam du kartus į žandikaulį. Nors jam neprireikė medikų pagalbos, tačiau jis vis tiek pateikė kaltinimus J.Bundy.

Teisėjas Randallis Rodgersas paklausė J.Bundy, ar jo mergina Elizabeth buvo to verta. J. Bundy atsakė, kad jis augo su keturiomis seserimis, todėl jis negali klausytis, kai vyras apie moterį kalba taip negražiai. Vaikinas sakė, kad jeigu kas nors atsuktų laiką, jis pasielgtų lygiai taip pat. Tada teisėjas pateikė vaikinui pasiūlymą – vesti savo merginą 30 dienų bėgyje arba praleisti 15 parų areštinėje.

15 parų areštinėje būtų reiškę ne tik laisvės atėmimą, bet dėl to J.Bundy greičiausiai būtų praradęs ir savo darbą – todėl vaikinas nusprendė nerizikuoti. E.Jaynes sako, kad jai buvo didelė gėda, kai teisėjas paprašė jos atsistoti ir paklausė, ar ji sutiktų tekėti už J.Bundy. Ji žinojo, kad vaikinas prarastų darbą, jeigu pasirinktų bausmę belangėje – todėl sutiko tekėti. Pora padavė pareiškimą tuoktis ir pasirinko vestuvių datą. Tiesa, dėl to, kad vestuvės turėjo įvykti labai greitai, pora negalėjo pasikviesti visų svečių, kurių norėjo, tarp kurių buvo ir E. Jaynes tėtis. Jis buvo labai pasipiktinęs tokiu teisėjo sprendimu ir žadėjo jį skųsti. Jį konsultavę teisininkai sako, kad teisėjas neturi įgaliojimų taip elgtis.

Tačiau E.Jaynes ir J.Bundy sako, kad jie bet kokiu atveju būtų susituokę, tik ne taip greitai. Ateityje pora planuoja iškelti didesnes vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.