Kinijoje galima išsinuomoti net tėvus

Jau pakankamai seniai sklando istorijos apie tai, kad Kinijoje galima išsinuomoti ne tik daiktus, bet ir vaikiną ar merginą, ar pamergę. O dabar pasirodė pranešimai, kad galima išsinuomoti ir „tėvus“ – pokalbiui su mokytojais ar mylimu žmogumi.

 Vienoje reklamoje, siūlančioje „tėvų dublerių“ paslaugas, klausiama: „Ar turite vaikiną ar merginą, kuri nori susitikti su jūsų tėvais, tačiau iš tiesų jūs nenorite jų supažindinti?“<br> 123RF nuotr.
 Vienoje reklamoje, siūlančioje „tėvų dublerių“ paslaugas, klausiama: „Ar turite vaikiną ar merginą, kuri nori susitikti su jūsų tėvais, tačiau iš tiesų jūs nenorite jų supažindinti?“<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2019, 11:03 AM

Mat dažna situacija, kai neklaužada vaikas nenori, kad tėvų susirinkime metu jo tėvai sužinotų apie netinkamą elgesį mokykloje – arba vengia supažindinti savo tikruosius tėvus su mergina ar vaikinu. Todėl „tėvų dubleriai“ yra skirti išvengti potencialių socialinių katastrofų – bent jau laikinai.

Vienoje reklamoje, siūlančioje „tėvų dublerių“ paslaugas, klausiama: „Ar turite vaikiną ar merginą, kuri nori susitikti su jūsų tėvais, tačiau iš tiesų jūs nenorite jų supažindinti?“ Tokios paslaugos įprastai kainuoja apie 50 juanių (6,65 euro) už valandą.

Štai vienas iš tokių „tėvų dublerių“ sako, kad studijuoja psichologiją. Anot jo, kad ir kokie bjaurūs būtų mokytojai tėvų susirinkime, jis nesupyks.

Jaunieji kinai, kurie ieško tėvų dublerių, taip pat talpina skelbimus internete: „Noriu išsinuomoti tėvą. Tiesiog reikia paskambinti mano mokytojai“. O štai kitas klausia: „Ar yra Šanchajuje žmonių, kuriuos galėčiau išsinuomoti kaip tėvus vakarienei su mergina?“

Kinijoje šiuo metu vyksta didžiuliai socialiniai pokyčiai – bet nepaisant to, dauguma kinų vis dar yra itin konservatyvūs. Net ir didmiesčiuose daugumą porų suveda tėvai, kurie dalyvauja savo vaikų santykiuose nuo ankstyvos stadijos.

Nėra aišku, kiek aukščiau minėtų skelbimų, kuriuose žmonės ieško tėvų, yra autentiški ir tikri, tačiau Kinijoje panašios nuomos paslaugos, kai asmeniniams tikslams samdomi žmonės, sparčiai populiarėja.

Naujųjų metų švenčių metu vienišiai gausiai nuomoja vaikinus ir merginas, nes nenori įkyrių tėvų klausimų apie tai, kodėl jie vieniši ir kada susiras antrą pusę.

Kinijoje taip pat galima išsinuomoti ir pamergę – mat Kinijoje vestuvės neretai tampa nevaldomos ir pamergės dažnai patiria seksualinį priekabiavimą ar netgi fizinį smurtą.

Taip pat šalyje pastaruoju metu ėmė populiarėti programėlės, kuriuose žmonės siūlosi už užmokestį pabūti draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.