Neįtikėtina: joga vyrui padėjo pasprukti iš kalėjimo

Joga žmogaus sveikatai turi daug naudos – ji apima ne tik įvairius fizinius, bet ir protinius pratimus, kurie leidžia atsipalaiduoti. Jogą praktikuojantys žmonės tikrai supranta kokią naudą jiems teikia šis užsiėmimas, tačiau tikriausiai niekas nėra pagalvojęs apie tokią jogos naudą, kokią gavo šios istorijos herojus.

23 metus jogą praktikavęs korėjietis Choi Gap-Bok buvo apkaltintas apiplėšimu, dėl to suimtas ir uždarytas į areštinę. <br>123RF nuotr. 
23 metus jogą praktikavęs korėjietis Choi Gap-Bok buvo apkaltintas apiplėšimu, dėl to suimtas ir uždarytas į areštinę. <br>123RF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 11:19 AM

23 metus jogą praktikavęs korėjietis Choi Gap-Bok buvo apkaltintas apiplėšimu, dėl to suimtas ir uždarytas į areštinę. Vienutėje jis praleido penkias dienas kol galiausiai sugalvojo itin neįprastą būdą pabėgti. Jis išsitepė savo viršutinę kūno dalį aliejiniu tepalu ir prasmuko pro apačioje esančia angą, skirtą tiekti maistą kaliniams.

Ir nors gali atrodyti, kad viskas vyko gana ilgai – klystate, ištrūkti į laisvę vyrui pavyko per 34 sekundes. Neįtikėtina, nes angos aukštis yra vos 15 cm, o plotis – 45 cm. Pabėgimo metu visi trys tuo metu areštinėje buvę sargybiniai miegojo.

Beje, kad apie pabėgimą sargybiniai suprastų kuo vėliau – C.Gap-Bok ant savo lovos pridėjo pagalvių ir apklojo jas antklode. Tiesa, neilgai trukus buvo sutelktos didelės policijos pajėgos ir pabėgėlis sulaikytas.

Parengta pagal „Huff Post“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.