Iš kalėjimo pabėgo dėl neįtikėtinos priežasties

Ar esate susidūrę su itin garsiai muziką leidžiančiais kaimynais - kad net norisi bėgti iš namų? Jei taip, tada suprasite kaip jautėsi šios istorijos herojus. Vienintelis skirtumas – pabėgti nuo muzikos jam buvo žymiai sunkiau.

  Teisėjas pasakė, kad garsiai grojama muzika ar kiti nepatogumai, kuriuos patiria kaliniai, yra kaina, kurią turi sumokėti, nusikaltimą padaręs asmuo.<br> 123RF nuotr.
  Teisėjas pasakė, kad garsiai grojama muzika ar kiti nepatogumai, kuriuos patiria kaliniai, yra kaina, kurią turi sumokėti, nusikaltimą padaręs asmuo.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2019, 3:22 PM

58-erių amerikietis Robertas Stevensas buvo nuteistas už apiplėšimą 6,5 metų laisvės atėmimo bausme. Jis pakliuvo į kalėjimo sektorių, kuriame dauguma kalinių buvo juodaodžiai, tuo tarpu pats R. Stevensas buvo baltaodis. Robertas teigė nieko neturintis prieš juodaodžius - tačiau jų taip mėgstama repo muzika jį išvedė iš proto. Kaip vėliau sakė nuteistasis, repas buvo leidžiamas kiaurą parą, nepakeliamu garsu. Tad neapsikentęs garsios muzikos, vyras perlipo kalėjimo sieną ir iš jo pabėgo. Sugautas R.Stevensas atsiprašė už savo impulsyvų poelgį ir pridūrė, kad kameros draugai vertė jį pirkti narkotikus.

Už pabėgimą iš kalėjimo R. Stevensas buvo nuteistas papildoma 10 mėnesių laisvės atėmimo bausme. Teisėjas, skyręs bausmę, pasakė, kad garsiai grojama muzika ar kiti nepatogumai, kuriuos patiria kaliniai, yra kaina, kurią turi sumokėti asmuo, padaręs nusikaltimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.