Nusipirkę namą pasigailėjo jau po trijų dienų – gavo šiurpą keliantį laišką

Prieš kurį laiką Derekas ir Maria Broaddusai už 1,3 milijono JAV dolerių nusipirko namą Naujajame Džersyje: puikioje vietoje, su šešiais miegamaisiais. Tačiau dėl šio sprendimo pradėjo gailėtis jau po trijų dienų.

 Prieš kurį laiką Derekas ir Maria Broaddusai už 1,3 milijono JAV dolerių nusipirko namą Naujajame Džersyje: puikioje vietoje, su šešiais miegamaisiais. Tačiau dėl šio sprendimo pradėjo gailėtis jau po trijų dienų. <br> „Google Street View“ nuotr.
 Prieš kurį laiką Derekas ir Maria Broaddusai už 1,3 milijono JAV dolerių nusipirko namą Naujajame Džersyje: puikioje vietoje, su šešiais miegamaisiais. Tačiau dėl šio sprendimo pradėjo gailėtis jau po trijų dienų. <br> „Google Street View“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-14 21:54

Nes būtent praėjus trims dienoms po sutarties pasirašymo pora gavo keistą laišką, kuriame kažkas rašė, jog stebi namą. Pirmajame laiške buvo rašoma taip: „Mano senelis stebėjo šį namą prieš 90 metų, mano tėvas stebėjo šį namą prieš 50 metų, o dabar atėjo mano eilė“.

Vėliau laiškuose pradėti minėti D. ir M.Broaddusų vaikai: „Kada į namus atvešite jauną kraują? Kai sužinosiu jų vardus, su jais susisieksiu.“

Po mėnesio gauti du laiškai dar labiau išgąsdino naujuosius namo šeimininkus: „Ar jie (vaikai) jau sužinojo, kas yra sienose? Su laiku jie sužinos. Kas aš esu? Aš esu Stebėtojas“.

D. ir M.Broaddusų šeima ilgai neištvėrė ir išsikraustė iš savo „svajonių namo“. Šeima padavė buvusius savininkus į teismą, kad šie neatskleidė namo istorijos – nes priešingu atveju šeima nebūtų pirkusi namo. Mat „Stebėtojas“ viename iš savo laiškų paminėjo, jog rašinėdavo laiškus ir seniau čia gyvenusiems šeimininkams.

Tačiau nei vienas iš kaimynų nieko nežino apie jokį „Stebėtoją“ – nors šis ir teigia, jog namas stebimas jau daugelį metų. Kai kurie kaimynai mano, jog kažkas iš pačių kaimynų krečia žiaurius pokštus – tačiau niekas nežino, kas. Kiti kaimynai mano, kad tai kitas potencialus pirkėjas bando iškraustyti naujuosius šeimininkus iš namo – ir numušti statinio kainą.

Jeigu taip yra iš tikrųjų, tuomet jiems sekasi – Broaddusai nebenori gyventi šiame name.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.