Lrytas.lt biblioteka: 834. T. Ferriss. „4 valandos kūnui“

T. Ferriss. „4 valandos kūnui“. Leidykla „Eugrimas“, 2012.

Lietuvos knygynus pasiekė naujas „4 valandų darbo savaitės“ autoriaus kūrinys.
Lietuvos knygynus pasiekė naujas „4 valandų darbo savaitės“ autoriaus kūrinys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-11 22:10, atnaujinta 2018-03-15 13:23

Lietuvos knygynus pagaliau pasiekė JAV kultine tapusios Timothy Ferriss knygos „4 valandos kūnui“ („4 hour body”) vertimas. Greitų pokyčių vadovu pakrikštytoje knygoje T. Ferris, atlikęs šimtus eksperimentų, pateikia praktinius patarimus, kaip atsikratyti antsvorio, kūno riebalų pertekliaus, pagerinti miegą ir lytinio gyvenimo kokybę.

Tai naujausias Lietuvoje bestseleriu tapusios knygos „4 valandų darbo savaitė“ autoriaus kūrinys.

„4 valandos kūnui“ JAV knygynų lentynose pasirodė 2011 m. pradžioje ir vos per 10 dienų užkopė iki „New York Times“ sudaromo geriausiai parduodamų knygų (bestseller) sąrašo viršūnės. Iki šiol vien tik Šiaurės Amerikoje parduota daugiau nei 700 tūkst. šios knygos kopijų.

Prireikė daugiau nei metų, kad Lietuvos leidėjai susitartų su T. Ferriss ir išverstų daugiau nei 600 puslapių greitų pokyčių vadovą į lietuvių kalbą. Knyga išvertė ir išleido „Eugrimo“ leidykla.

„4 valandų darbo savaitės“ populiarumas mūsų šalyje parodė, kad lietuviai vertina praktinių patarimų knygas. Naujoji T. Ferriss knyga „4 valandos kūnui“ skirta savęs tobulinimui.

„Knygos autorius savo kūnu atliktais bandymais parodo, kad palaipsniui keičiant savo mitybą, įpročius ir gyvenimo būdą, galima pagerinti sveikatą, miegą ir gyvenimo kokybę apskritai“, – pasakoja Saulius Petrulis, leidykos „Eugrimas“ direktorius.

Užsienio knygų recenzijose teigiama, kad knyga aktuali tiek vyrams, tiek moterims. Kaip moteriai patirti 15 minučių orgazmą, kokius produktus reikia valgyti vyrams, kad pagerėtų lytinė funkcija, kaip per savaitę atsikratyti 9 kilogramų.

Cinamonas turi didelį poveikį gliukozės lygiui kraujyje, česnakas padeda atsikratyti riebalų, o laikantis dietos retkarčiais galima sočiai prisivalgyti – tai vos keli praktiniai patarimai iš Lietuvą pasiekusios T. Ferriss knygos.

„Akivaizdu, kad „4 valandos kūnui“ yra naudinga knyga, kuri reprezentuoja tūkstančius valandų tyrimų ir eksperimentų, kuriuos tik Timothy ir galėtų ištverti. Visos temos aprašytos stulbinančiai vaizdžiai ir plačiai“, – rašoma vienoje iš recenzijų.

Parengti išsamią knygą T. Ferriss padėjo mokslininkai ir gydytojai, dirbę su tokiomis sporto legendomis, kaip plaukimo žvaigždė Michaelis Phelpsas ar sprinteris Maurice‘as Griene‘as. Knygoje pateikiamos išsamios diagramos, eksperimentų nuotraukos ir aprašymai.

Savo tinklaraštyje Timothy Ferriss prisipažino, kad knygoje aprašė kone kiekvieną savo mankštą ar netgi žingsnį nuo 2004 metų: „Sekiau viską – nuo lipidų, insulino, hemoglobino iki laisvojo testosterono kiekio mano kūne. Įvairiems tyrimams ir produktų testams išleidau apie ketvirtį milijono JAV dolerių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.