Veržlioji našlė jau laimėjo rinkimus

Per rinkimus nušluoti konkurentus žadantys didžiosios politikos naujokai nepaliauja stebinti savo minčių Nemuno vingiais. Regis, jie net rungtyniauja tarpusavyje, kuris labiau sublizgės.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Bruveris

Jul 3, 2012, 8:51 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:22 PM

Nežinia, kas laimės šias varžybas, tačiau nerimstančioji šalies našlė Nr.1 K. Brazauskienė – neabejotinai tarp pagrindinių pretendentų. Vien jos pažadas per rinkimus laimėti 139 iš 141 parlamento kėdės parodė, jog tai – stambaus kalibro politinė figūra!

Dabar tauta tikriausiai dar negali atsigauti nuo įspūdžių, patirtų kukliajai gausios Lietuvos varguomenės bičiulei atvėrus vienos savo trobelių duris. Dvaro Trakų paežerėje spindesys turėjo apakinti net pagrindinį našlės konkurentą, kurį ji nuolat grasina sumindyti, V.Uspaskichą. Ką jau kalbėti apie tą pačią varguomenę.

Ir šiaip gali žiūrėti, ir anaip, bet geresnio argumento tai tautos daliai, kuri tebeširsta dėl Kristinos noro gauti prezidento našlės rentą, nesugalvosi!

Bet jei manote, jog ta tautos dalis yra labai didelė, klystate. Pasirodo, didžioji dauguma rinkėjų taip myli Demokratinę darbo ir vienybės partiją (DDVP) bei jos lyderę, kad jau išrinko Seimo rinkimų laimėtojais.

Tiesa, šią pergalę DDVP laimėjo portalo lrytas.lt „Facebook” puslapyje surengtuose rinkimuose. Gavusi net 18 proc. rinkėjų palaikymą partija toli už nugaros paliko ne tik „darbiečius”, bet ir kitą politinę smulkmę su visais dešiniaisiais ar kairiaisiais.

Apšoktųjų konkurentų elektroniniai gerbėjai ėmė piktintis, kad ši DDVP pergalė yra visiškai dirbtinė, panaši į tas, kai partijos, mobilizavusios mobiliaisiais telefonais apginkluotą savo aktyvą, nuskina per balsavimus televizijos eteryje.

Per rinkimus tikrai pamatysime, ar šie tulžingi kaltinimai turi pagrindo. Bet nelaukdami rudens jau dabar galime pasidžiaugti, kad mūsų politinė dirva sugeba užauginti tokius žiedus kaip K. Brazauskienė. O dar dejuojame dėl „lyderių krizės”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.