Prezidentė kvietė kelti aitvarus Lietuvai ir Europai

Prezidentė Dalia Grybauskaitė su vaikais kūrė aitvarus, kurie bus iškelti kartu su Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai logotipu.

Aitvarus su palinkėjimais Lietuvai ir Europai kūrė Kauno Vytauto Didžiojo universiteto "Rasos" ir Vilniaus "Gabijos" gimnazijų moksleiviai.<br>Dž. Barysaitė (president.lt)
Aitvarus su palinkėjimais Lietuvai ir Europai kūrė Kauno Vytauto Didžiojo universiteto "Rasos" ir Vilniaus "Gabijos" gimnazijų moksleiviai.<br>Dž. Barysaitė (president.lt)
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 3, 2013, 2:59 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:08 AM

„Lietuviams aitvarai neša džiaugsmą, laimę, ir gerovę. Netrukus stosime prie Europos vairo, todėl kviečiu žmones iškelti aitvarus visoje šalyje. Pasidalinkime gera žinia ir parodykime, kad esame atviri ir tikime Europa. Tegul mūsų aitvarai visiems europiečiams įkvėpia džiaugsmo ir tikėjimo, kad sunkumus nugalėsime visi kartu susitelkę“, - sakė šalies vadovė.

Aitvarus su palinkėjimais Lietuvai ir Europai kūrė Kauno Vytauto Didžiojo universiteto „Rasos“ ir Vilniaus „Gabijos“ gimnazijų moksleiviai, padedami aitvarų meistrų Mariaus Abramavičiaus ir Jono Kriščiūno.

Prezidentė ir šalies gyventojai į dangų aitvarus iškels gegužės 10 dieną vyksiančiame renginyje „Europos vėjai“ prie Baltojo tilto Vilniuje. Čia bus paleistas ir aitvaras, pristatysiantis Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai logotipą.

Lietuva pirmininkavimą ES Tarybai pradeda nuo liepos 1 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.