Dėl „Snoro“ administratoriaus A. Mazuronis kreipėsi į prokuratūrą

Ketvirtadienį Seimo narys „tvarkietis“ Andrius Mazuronis raštu kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl banko „Snoras“ laikinojo administratoriaus Neilo Cooperio veiklos.

A. Mazuronis raštu kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl banko "Snoras" laikinojo administratoriaus veiklos.<br>P. Lileikio nuotrauka iš archyvo
A. Mazuronis raštu kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl banko "Snoras" laikinojo administratoriaus veiklos.<br>P. Lileikio nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 9, 2013, 12:55 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:44 AM

Pasak parlamentaro, kyla nemažai abejonių, ar patvirtinto bankroto administratoriaus N. Cooperio pateikta ataskaita, kad jis per 5 mėnesius patyrė daugiau kaip 33 milijonus konsultavimo išlaidų, yra pagrįsta ir atitinka realybę.

„Dar ir šiandien kyla klausimų dėl banko „Snoras“ administratoriaus darbo skaidrumo. Kadangi šiuo metu didysis šio banko kreditorius yra valstybė, manau, ne kas kitas, o būtent prokuratūra turėtų pradėti ikiteisminį tyrimą, ar nebuvo pažeistas viešasis interesas ir ar teisingai buvo ginami kreditoriai“, - teigė frakcijos Tvarka ir teisingumas narys A. Mazuronis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.