Brolio pagalbos šauksmas D.Grybauskaitei - nė motais

„Aš tik norėjau paprašyti: „Padėk gyventi, sesute!“. Bet nieko ji nepadeda“, – vos rinkdamas žodžius išskirtinio interviu metu prisipažįsta Dalios Grybauskaitės brolis Albertas. Šokiruojanti istorija iš dešimt metų už šalies prezidentę vyresnio brolio lūpų, kuri sukrės visą Lietuvą – jau šį ketvirtadienį.

Prezidentės D.Grybauskaitės brolis A.Grybauskas.
Prezidentės D.Grybauskaitės brolis A.Grybauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-21 20:00, atnaujinta 2018-02-13 16:19

Albertas Grybauskas nebuvo įleistas į Prezidentūrą, kai ten per visą Lietuvą atvyko paprašyti jaunesnės savo sesers D.Grybauskaitės pagalbos. Vyras prisipažįsta – jis nesugeba išgyventi iš 400 litų pensijos, todėl sesuo buvo paskutinė jo viltis, tačiau ji ignoruoja bet kokias skurstančio brolio pastangas bendrauti.

Išskirtinio interviu metu „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai turės galimybę iš pirmų lūpų išgirsti apie nuslėptą D.Grybauskaitės gyvenimą. Kokias D.Grybauskaitės praeities paslaptis atskleis sunkiausiai prakalbinamas žmogus Lietuvoje? Kas ir kokiomis priemonėmis stengėsi sužlugdyti interviu su D.Grybauskaitės broliu?

Išskirtinis interviu su D.Grybauskaitės broliu – jau šį ketvirtadienį 18 ir 22 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją. Interviu taip pat skaitykite rytoj dienraštyje „Lietuvos rytas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.