Š. Birutis iš D. Grybauskaitės neišgirdo „juodųjų pavardžių“

Kultūros ministras Šarūnas Birutis po trečiadienio susitikimo su Prezidente Dalia Grybauskaitė teigė, jog tarp kultūros įstaigų vadovų nepageidaujamų pavardžių neišgirdo.

Š.Birutis lankėsi pas D.Grybauskaitę.<br>R.Dačkaus (president.lt) nuotr.
Š.Birutis lankėsi pas D.Grybauskaitę.<br>R.Dačkaus (president.lt) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 25, 2014, 1:17 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:02 PM

„Tokio sąrašo ir nei vienos juodos pavardės (Prezidentė – ELTA) nepasakė. Kol kas kultūros srityje vadovai dirba gana neblogai, pas mus yra numatytos rotacijos, ten, kur jas numato įstatymas – koncertinių ir teatrų įstaigų. Dabar įsigaliojo naujas įstatymas – muziejų ir bibliotekų direktoriai, vadovai dirbs penkerius metus, po to jie turės iš naujo dalyvauti konkurse“, – po susitikimo kalbėjo Š.Birutis.

Paklaustas apie Kultūros paveldo departamento direktorę Dianą Varnaitę, ministras neatmetė galimybės, jog ji tęs savo darbą dar vieną kadenciją.

„D.Varnaitė kol kas dirba ir jos kadencija baigiasi liepos mėnesį, ji pateikė savo ketverių metų programą, yra sudaryta atestacinė komisija, kuri vertina tą programą ir yra galimybė, kad jos darbas gali būti pratęstas dar vienai ketverių metu kadencijai. Nusiskundimų iš kitų institucijų dėl D. Varnaitės neturime, todėl viskas priklausys nuo programos vertinimo“, – sakė ministras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.