D. Grybauskaitė paskubėjo - pasveikino R. Meilutytę su auksu

Pasirodo, kad prezidentės spaudos tarnyba greitesnė nei Rūta Meilutytė Kataro baseine. Mūsų šalies plaukikei dar net nesušlapus finalo plaukime, žurnalistai savo pašto dėžutėse jau matė prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimą iškovojus auksą.

Prezidentė paskubėjo pasveikinti R.Meilutytę.
Prezidentė paskubėjo pasveikinti R.Meilutytę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 6:33 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:40 PM

Tačiau spaudos tarnybos pranašystės neišsipildė. Šiandien Katare vykstančiame Pasaulio plaukimo čempionate, 100 metrų kompleksinio plaukimo finale R.Meilutytė užėmė penktąją vietą.

Akivaizdu, kad buvo susipainiota - R.Meilutytė greičiausiai įveikė 100 m plaukimą krūtine ir pateko į finalą, kuris vyks kitą dieną.

Šis plaukimas buvo prieš plaukikės startą 100 m plaukimo kompleksiniu būdu finale. Tuo metu prezidentės vardu ir atskriejo nuoširdžiausi linkėjimai auksinei Rūtai.

„Tavo pergalės - puikiausias pavyzdys, kiek daug įmanoma pasiekti, jeigu žinai savo tikslą, esi darbštus ir kantrus, nebijai pačių rimčiausių iššūkių. Tavo laimėjimai - tai veržlios, drąsios ir kuriančios Lietuvos pergalės, kurios žodžiams „Mes nugalėjome!" suteikia tikrąją prasmę", - sakoma Prezidentės sveikinime. Šalies vadovė R.Meilutytei palinkėjo ištvermės ir sėkmės kituose šio čempionato plaukimuose.

Tiesa, vėliau prezidentės spaudos tarnyba išplatino dar vieną pranešimą, kuriame teigiama, kad įvyko techninė klaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.