Prezidentė į mugę patraukė pinigų pilnomis kišenėmis

Ši kalėdinė mugė vyksta penktą kartą.

Pasivaikščiojimas po mugę D.Grybauskaitei atsiėjo kelis šimtus litų, bet visur ji gavo dovanų ir dėmesio.<br>R.Dačkaus nuotr.
Pasivaikščiojimas po mugę D.Grybauskaitei atsiėjo kelis šimtus litų, bet visur ji gavo dovanų ir dėmesio.<br>R.Dačkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 6, 2014, 4:07 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:31 PM

„Prisipažinsiu, kad man iškeitė pinigų, kad kiekvienai organizacijai galėčiau kažką įmesti. Pilnos kišenės pinigų“, - mugėje žurnalistams sakė valstybės vadovė.

Ji pasidžiaugė, kad šiemet mugėje dalyvauja gausiausias renginio istorijoje dalyvių skaičius - daugiau kaip 50 nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių iš visos Lietuvos.

„Svarbiausia, kad tai yra per 50 nevyriausybinių organizacijų, tai yra savanoriai, tie žmonės, kurie visus metus dirba, kad padėtų kitiems žmonėms, - tai ir neįgaliųjų organizacijos, ir vaikai, ir globos namai. Jie didesne dalimi dovanoja man kažką, nes juos globoju, o aš mėginu aukoti kiekvienam, kiekvienoj palapinėje“, - sakė prezidentė, paklausta, ką įsigijo mugėje.

Labdaros mugėje galima ne tik susipažinti su nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių veikla, bet ir įsigyti šventės dalyvių sukurtų gaminių, atvirukų, kitų suvenyrų.

Pasak D.Grybauskaitės, šis renginys - mėginimas padėti nevyriausybinėms organizacijoms dar kartą priminti apie save, parodyti, ką jos nuveikė per metus ir „pasidžiaugti, kad tokų žmonių, organizacijų yra“.

Ši kalėdinė mugė vyksta penktą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.