Senis Kalėda išpūškavo susitikti su lenkiškuoju Kalėdų seniu

Pulkas nykštukų šeštadienio vidurdienį iš Vilniaus į Trakus išlydėjo senelį Kalėdą. Iš Čepkelių raisto atvykusį senelį vaikai surado klaidžiojantį po Vilniaus geležinkelio stoties muziejų.

Senis Kalėda į Trakus vyko traukiniu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Senis Kalėda į Trakus vyko traukiniu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 12:37 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:50 PM

Čia dar kartą Kalėda įsitikino, kad trumpiausias kelias į Kalėdų sostinę jau ne pirmus metus skelbiamus Trakus – traukiniu. Juolab, kad žiema vis dar šykšti sniego, todėl pasikinkyti elnių seneliui vis dar nepavyksta.

Specialiuoju traukinio vagonu Kalėda su „Lietuvos geležinkelių“ nykštukų komanda į Trakus išpūškavo susitikti su lenkiškuoju Kalėdų seniu. Lenkijoje jį vaikai vadina Šv.Mikalojumi.

Trakų salos pilies kieme jis linksminsis kartu su kitais šeštadienį Kalėdų sostinėje prasidėsiančių ir visą mėnesį truksiančių renginių dalyviais. Planuojama, kad į Trakus dar užsuks ir Kalėdų seneliai iš Gruzijos, Rusijos, Baltarusijos.

Su įvairių kraštų seneliais vaikai galės susitikti Nykštuko linksmybių palapinėje, kur galės padainuoti bei pašokti. Stebuklingas Trakų nykštukas padės seneliui eglutės šviesas įžiebti, visiems vaikučiams dovanėles išdalinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.