Trakuose konservatoriai džiaugėsi vaidilutėmis ir bebriena

Savaitgalį Trakuose vyksta Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąskrydis, į kurį susirinko apie du tūkstančiai partijos narių.

Partijos pirmininką sutiko būrys vaidilučių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Partijos pirmininką sutiko būrys vaidilučių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sąskrydyje dalyvavo apie 2 tūkst. partijos narių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sąskrydyje dalyvavo apie 2 tūkst. partijos narių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sąskrydyje dalyvavo apie 2 tūkst. partijos narių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sąskrydyje dalyvavo apie 2 tūkst. partijos narių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Indrė Vainalavičiūtė

Jul 5, 2015, 12:38 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 10:45 PM

„Buvo tikrai labai karšta, bet paisėme medikų rekomendacijų, gėrėme daug vandens, stengėmės kuo daugiau laiko praleisti pavėsyje, o kas norėjo, turėjo progą gaivintis ežero vandenyje“, – pasakojo Agnė Bilotaitė.  Jos teigimu, saulės perkaitimų nebuvo, o viso sąskrydžio metu budėjo ir medikų komanda, mat tradiciškai kasmet į sąskrydį susirenka apie porą tūkstančių žmonių.

Politikė džiaugėsi, kad puikai pavyko suderinti darbus su pramogomis – vyko partijos tarybos posėdis, įvairios diskusijos, bet laiko liko ir sporto varžyboms bei kitoms pramogoms.

Neseniai A.Bilotaitė internete išplatino nuotrauką, kurioje užfiksuotos mėlynėmis nusėtos politikės kojos po dalyvavimo karinėse pratybose.

„Gyja labai sėkmingai, padeda įsigyti vaistai ir ruošiuosi kitam etapui, kuris bus kitą savaitę. Jėgų stengiuosi neeikvoti ir nusprendžiau sporto varžybose nedalyvauti“, – kalbėjo ji.

A.Bilotaitė kuruoja Vakarų Lietuvos regiono partijos jaunimo veiklas, tad sąskrydžio dalyvius šiemet džiugino šio regiono kultūros pristatymu.

„Partijos pirmininką pasitiko vaidilutės su gintaro dulkėmis. Kolegas vaišinome tradicine žuviene, keptu paršeliu, koše ir žuvimi. Pirmą kartą mačiau, kaip kepamas visas paršelis. Svečiai taip pat vaišinami sūriais, o iš Plungės atvykusieji sąskrydžio dalyviai atsivežė bebrienos“. Politikė pasakojo, kad kolegos triūsą įvertino.

Sužavėjo bulvės su lupenomis

Partijos senbuvė Rasa Juknevičienė taip pat pripažino, kad šį kartą kaitra labai vargino, bet politikė mielai vėsinosi ežero bangose.

„Teko nemažai ir padirbėti. Karštį pavyko įveikti maudynėmis, o sąskrydis, kaip visuomet, pliko pačius geriausius įspūdžius“, – sakė ji.

R.Juknevičienė, kalbėdama apie etninių regionų virtuvę, sakė, kad jai, kaip tikrai aukštaitei, labiausiai patiko bulvės su lupenomis.

„Taip pat labai patiko čia pat vietoje sumuštas sviestas, pagardintas krapais. Tai šios bulvėmis su lupenomis ir sviestu buvo labai skanios“, – pasakojo politikė ir pridūrė, kad dėl laukusių kitų darbų nakvoti palapinėse paežerėje nelikusi.

„Kas galėtų paneigti, kad mintys kyla įvairios“

Sąskrydyje R.Juknevičienės laukė staigmena – politikei buvo įteikti marškinėliai su užrašu „Kas galėtų paneigti, kad mintys kyla įvairios“. „Marškinėliai tikrai ne mano idėja, bet nuteikė smagiai“, – juokėsi politikė.

Prieš keletą mėnesių R.Juknevičienė užsitraukė internautų nemalonę, kuomet į savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą patalpino nuotrauką su oro uoste besimeldusiu jaunu musulmonu ir prirašė, kad vaizdas kelia „įvairių minčių“. Pati politikė vėliau tikino, kad tikrai nenorėjusi nieko įžeisti ir su minėtu vaikinu net šnektelėjusi lėktuve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.