V. Adamkus politinių skandalų komentuoti net nenori: „Tiek to – patylėkime“

Buvęs šalies prezidentas Valdas Adamkus po prezidentės Dalios Grybauskaitės metinio pranešimo sakė, kad ji padarė viską teisingai, tačiau turinio komentuoti nenorėjo.

 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
 T.Bauro nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 12, 2018, 11:11 AM

„Su dideliu dėmesiu išklausiau, manau, kad buvo paliesta daug klausimų, jau išspręstų ir dar neišspręstų. Aš galvoju, kad man komentuoti kaip ir negalėčiau vertinti. Manau, kad istorija įvertins šį prezidentės metinį pranešimą. Manau, kad ji atliko savo pareigą tinkamai ir iš savo pusės neturiu nieko, ką pridėti“, – Seime antradienį sakė V.Adamkus.

Jis taip pat nenorėjo komentuoti politikų ir verslo aspektų skandalo detalių. „Apie tą skandalą yra tiek prirašyta ir prikalbėta, nekalbėkim ta proga. Palikim tai ateičiai. Nenoriu gadinti metinio pranešimo su visokiais skandaliukais“, – nuo komentarų išsisuko V.Adamkus.

„Tiek to – patylėkim“, – sakė V.Adamkus, paklaustas, ar visas temas prezidentė D.Grybauskaitė aptarė metiniame pranešime.

Antradienį šalies prezidentė Seime skaitė jau devintąjį savo metinį pranešime. Jame daug dėmesio buvo skiriama geopolitinei situacijai. Pati D.Grybauskaitė pripažino, kad ir pati buvo skaudžiai nusideginusi pirštus nuo oligarchinės demokratinės sistemos valdymo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.