Antanas Bosas. Rinkėjų mentalitetas auga

Sveikinu Naglį Puteikį ir Ramūną Karbauskį, kad rinkėjų sveikas protas išvadavo juos nuo galimybės įsileisti gyvates į užantį.

Antanas Bosas.<br>T.Bauro nuotr.
Antanas Bosas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Antanas Bosas

Sep 23, 2019, 6:43 PM

Per visą rinkimų kampaniją vykdyta agresija ir oponentų šmeižtasnepadėjo Rūtai Janutienei bei Kristupui Krivickui reinkarnuotis iš žurnalistinių prostitučių į politines ir bent metus šiltai gyventi mokesčių mokėtojų sąskaita, naudojantis ne tik solidžiu Seimo nario atlyginimu, bet ir kanceliarinių išlaidų paketu.

Pagaliau rinkėjai pamatė, kad tie, kurie dėjosi teisybės ieškotojais ir kovotojais prieš blogį, yra tik šmeižikiškos informacijos pardavėjai savo laidų reitingų labui.

Negalėčiau nesutikti su vieno garbaus žmogaus fraze: „Tokiems žurnalistams didžiausią naudą neša ne jų publikacijos, o neatspausdinti straipsniai ir neparodytos laidos.“

Ne be reikalo Liudas Jonaitis, laimėjęs rinkimus prieš R.Janutienę, sulaukia skambučių ir žinučių: „Ačiū Dievui, velnią nurungei.“

Jeigų net prie 16 procentų rinkėjų aktyvumo tiek save TV laidose išviešinę asmenys nesugebėjo savo metodais įtikinti rinkėjų, jog jie, Mesijai, ateina gelbėti Lietuvą, tai, mano nuomone, kituose rinkimuose jiems daugiau nėra ką veikti.

Gerėjant gyvenimui Lietuvoje, mūsų rinkėjai taip pat auga. Pradėjo atskirti grūdus nuo pelų – kas iš tikrųjų gali visų labui kažką nuveikti, o kas tik pašūkauti.

Ko gero, su kiekvienais rinkimais ir tų protesto balsų, kurie visada viskuo nepatenkinti, bus vis mažiau. Šiek tiek gaila, kad tokie veikėjai kaip R.Janutienė ir K Krivickas, kuris pralaimėjo visus rinkimus, kuriuose tik dalyvavo, apskritai pasiekia antrą turą.

Tačiau lėtinės ligos ilgai gydomos. Taip ir rinkėjų politinis išprusimas auga. Tokie kandidatai, kurie per susitikimą su rinkėjais Klaipėdos rajone, Plikiuose, už nepatogius klausimus pasiūlo į snukį, rinkimų kampanijas turėtų užbaigti dar jų nepradėję.

Dabar ir R.Janutienei nepatekus į Seimą, belieka postringauti, kaip Dievulis ją apsaugojo. Ar pati pagalvoja, kiek kartų reikėtų eiti išpažinties, kad išpirktų kitiems padarytas skriaudas?..  Sakoma, su velniu susidėjęs ir pats juo tapsi.

Po mūšio kumščiais nemojuojama ir nereikia gąsdinti būsimomis knygomis apie neva prieš ją susivienijusią gaują, jei tiesos ten, kaip ir R.Janutienės laidose, su žiburiu nerasi. O kas gi jas skaitys?..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.