E. Dobrovolskos komandą palieka atstovė spaudai R. Laurinavičiūtė-Vaisbrodė

Teisingumo ministrės Evelinos Dobrovolskos komandą palieka atstovė spaudai Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė, ji išvyksta į užsienį.

 Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė.<br> Teisingumo ministerijos nuotr.
 Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė.<br> Teisingumo ministerijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2022, 9:39 AM

„Savo bendražygiais ne tik didžiuojuos, bet visų pirma esu jiems dėkinga – už išreikštą pasitikėjimą manimi, ministerija ir Vyriausybės prioritetais. Todėl ypatingai sunku paleisti vieną iš jų. R. Laurinavičiūtė-Vaisbrodė, mano patarėja viešiesiems ryšiams, artimiausiu metu taps pasaulio lietuvių bendruomenės dalimi, todėl ieškau naujo komandos nario, kuris būtų atsakingas už komunikaciją“, – ketvirtadienį feisbuke paskelbė E. Dobrovolska.

Teisingumo ministrės atstovės spaudai pareigas R. Laurinavičiūtė-Vaisbrodė ėjo nuo 2021 metų pavasario, anksčiau ji buvo Laisvės frakcijos Seime atstovė.

Politikos mokslų magistro laipsnį turinti R. Laurinavičiūtė-Vaisbrodė anksčiau yra ėjusi projektų valdymo, komunikacijos vadovės pareigas, dirbo tiek valstybinio, tiek privataus sektoriaus organizacijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.