Skelbiami kalėdinių lrytas.lt konkursų nugalėtojai ir 3 skaitytojų išrinktos gražiausios Lietuvos eglės

Prabėgus gražiausioms metų šventėms, dovanos nesibaigia. Dar gyvenant švenčių nuotaikomis ir prisiminimais, naujienų portalas lrytas.lt skuba pasveikinti kalėdinių konkursų nugalėtojus. O kur dar skaitytojų išrinktos gražiausios Lietuvos miestų Kalėdų eglės!

Kalėdos su lrytas.lt. <br>V.Skaraičio nuotr.
Kalėdos su lrytas.lt. <br>V.Skaraičio nuotr.
Lrytas.lt skaitytojai gražiausiomis 2023 Lietuvos eglėmis išrinko Telšių, Elektrėnų ir Mažeikių žaliaskares.
Lrytas.lt skaitytojai gražiausiomis 2023 Lietuvos eglėmis išrinko Telšių, Elektrėnų ir Mažeikių žaliaskares.
Kalėdos su lrytas.lt. <br>V.Skaraičio nuotr.
Kalėdos su lrytas.lt. <br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 3, 2024, 8:00 AM

Skaitytojai visą gruodį buvo kviečiami dalytis savo augintinių ir namų žaliaskarių nuotraukomis bei istorijomis „Mano Kalėdų kuriozas!“.

Šventiškiausio augintinio konkurse nugalėtojais tapo du mieliausi pūkiai – Toša iš Vilniaus ir Maiklas iš Visagino, nurengę 765 dalyvių. Jų šeimininkams atitenka išmanusis „Petkit“ vandens fontanėlis „Eversweet 3 Pro“ ir dulkių siurblys šluota „Bissell Crosswave HydroSteam Pet Pro“, kuris ne tik plauna, siurbia, bet ir sausina vienu metu. Be to, turi garų režimą.

Jaukiausią Kalėdų eglę namuose papuošė lrytas.lt skaitytoja Laima iš Lazdijų, sulaukusią 3277 palaikymo balsų. Jai atitenka „Ecovacs DEEBOT T20 OMNI“ robotu siurbliu.

O kokios šventės be kuriozų. Istorijų konkurso nugalėtoju tapo skaitytojas Laurynas, kurio istorija „Šventėms namo iš Anglijos grįžti skubėjusį emigrantą sustabdė policija – tuomet nutiko tikras stebuklas“ sulaukė didžiausio susidomėjimo. Jam atitenka „Twinkly TWD060STP-B“ išmanioji lempučių girlianda, kuri keičia spalvas ir gali būti valdoma telefonu.

Tūkstančius balsų lrytas.lt skaitytojai dalijo ir kerinčias, jaukumu dvelkiančias Kalėdų egles papuošusiems Lietuvos miestams.

Įžiebtos gražuolės žaliaskarės tapo tikrais traukos objektais. Paaiškėjo, kaip pasiskirstė net 61755 skaitytojų balsai: daugiausiai palaikymo sulaukė Telšių, už kurią balsavo 16531 skaitytojai, Elektrėnų, sulaukusią 6508 balsų ir Mažeikių (5354 balsai), Kalėdų eglės. Norite dar kartą pamatyti visas Lietuvos miestų Kalėdų egles 2023 – štai jos, vienoje vietoje

Sveikiname visus laimėtojus! Dėl prizų bus susisiekta asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.