Į bulvių lauką įvažiavusiam vaikinui Joninės įsimins ilgam

Vėlyvą Joninių dienos vakarą, apie 23 val. 06 min., Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams paskambino Telšių r., Lieplaukės kaimo gyventoja, kuri susirūpinusi pasakojo, jog automobiliu „Audi 80“ niokojamas jos daržas. Moteris teigė, jog automobilio vairuotojas, įvažiavęs į bulvėmis apsėtą lauką, nesėkmingai bando iš jo pasišalinti.

Į bulvių lauką įvažiavusiam aštuoniolikmečiui Joninių vakaras įsimins ilgam.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Į bulvių lauką įvažiavusiam aštuoniolikmečiui Joninių vakaras įsimins ilgam.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 6:52 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:37 PM

Siekdami išaiškinti galimai įvykdytą pažeidimą, pareigūnai išskubėjo gelbėti pranešėjai priklausančio bulvių daržo. Nuvykę į vietą pareigūnai nustatė, kad moteriai žala nepadaryta, o ir pati pranešėja, objektyviai įvertinusi įvykio aplinkybes, pretenzijų automobilio vairuotojui nebereiškė.

Nors faktas dėl išvažinėto daržo nepasitvirtino, pareigūnai įvykio vietoje išaiškino kur kas grubesnį jauno vairuotojo įvykdytą pažeidimą. Paaiškėjo, kad automobilį „Audi 80“ vairavęs vos pilnametystės sulaukęs R.Š. iš Telšių – ne tik nėra įgijęs teisės vairuoti, bet ir už automobilio vairo sėdo neblaivus. Jam nustatytas lengvas – 1,04 promilės – girtumo laipsnis.

Jaunuolis nuo tolimesnio vairavimo nušalintas, o automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę.

Be vairuotojo pažymėjimo už automobilio vairo neblaiviam sėdusiam R.Š. gresia bauda nuo keturių tūkstančių iki penkių tūkstančių litų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo arba administracinis areštas nuo dvidešimties iki trisdešimties parų su transporto priemonės konfiskavimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.