Vasario 16-ąją girti tėvai skriaudė savo atžalas

Vasario 16-ąją Kelmės rajone, Telšiuose ir Mažeikiuose tėvai smurtavo prieš savo vaikus.

Vasario 16-ąją Kelmės rajone, Telšiuose ir Mažeikiuose tėvai smurtavo prieš savo vaikus.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Vasario 16-ąją Kelmės rajone, Telšiuose ir Mažeikiuose tėvai smurtavo prieš savo vaikus.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Feb 17, 2016, 4:00 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 6:34 PM

Apie 15 val. Kelmės rajono Kražių seniūnijoje neblaivus 35 metų vyriškis panaudojo fizinį smurtą prieš savo nepilnametį sūnų. Kaip papasakojo vienuolikmetis berniukas, tėvas jį paėmė už kaklo ir metė į žemę.

Vyriškis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas sunkus, 2,52 promilių, girtumas.

Apie 22 val. Telšių policijos pareigūnai skubėjo į Sedos gatvėje esančius namus, kur pas buvusią sugyventinę atėjęs vyras skriaudė moterį ir judviejų mažametį vaiką.

30 metų telšiškė tvirtino, kad buvęs gyvenimo draugas konfliktavo, o paskui paleido į darbą rankas.

Vyras tąsė moterį už rankų, sudavė vieną smūgį į veidą. Kliuvo ir poros dukrelei. Tėvas mažylę skaudžiai tąsė suspausdamas rankas.

Moteriai iškvietus policiją, nekviestas svečias skubiai dingo, todėl nebuvo galimybės nustatyti, ar įtariamasis blaivus ar ne.

Apie 21 val. Mažeikiuose, Ventos gatvėje, 42 metų motina smurtavo prieš du savo mažamečius vaikus. Nuo alkoholio apkvaitusi moteris itin žiauriai elgėsi su vaikais: dukrą tąsė už plaukų, o sūnų, suėmusi rankomis už ausų, pakėlė į viršų.

Žiaurumus namuose nutraukė atvykę policijos pareigūnai. Moteriai nustatytas vidutinis, 1,82 promilių, girtumas. Mažeikiškė uždaryta į areštinę.

Brangiausio žmogaus smurtą patyrę 11 ir 12 metų vaikai atiduoti prižiūrėti artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.