Pagauta nusikaltimo vietoje čigonė tiesiog pašėlo

Moteris įtariama itin įžūliai bandžiusi apvogti senyvo amžiaus vyrą. Laimei, greta buvusio kauniečio dėka viskas pasisuko kita linkme.

Moteris senolį bandė apvogti troleibuse.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Moteris senolį bandė apvogti troleibuse.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2019, 11:20 AM

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, jau atliktas ikiteisminis tyrimas dėl kovo 13-osios įvykių. Tą dieną,  senyvo amžiaus Žiežmarių gyventojas kartu su sutuoktine atvažiavo į Kauną. Jie ketino vykti į Dainavos polikliniką, tad netoli prekybos centro „Savas“ esančioje stotelėje įlipo į troleibusą. Vyras buvo jau pasiruošęs pinigus bilietui įsigyti.

Priėjęs prie vairuotojo kabinos padavė pastarajam pinigus. Kol laukė spausdinamo bilieto, pasitikrino, ar piniginė yra palto kišenėje. Įsitikinęs, kad piniginę turi su savimi, pasuko žmonos link.

Eidamas atsisėsti, vyras staiga pajuto, kad į kairę koją jam atsimuša kažkoks daiktas. Iš pradžių nesupratęs, kas nutiko, po kelių akimirkų pamatė ant troleibuso grindų begulinčią savo piniginę.

Autobuse buvęs kitas vyras suėmęs už rankos laikė romų tautybės moterį. Jis pasakė senyvo amžiaus Žiežmarių gyventojui, kad ši moteris bandė pavogti jo piniginę. Sučiupta moteris pradėjo šaukti ir muistytis, vis mėgino ištrūkti, o ją laikiusiam vyriškiui rankomis sužalojo veidą. Nepaisant moters bandymų ištrūkti, pilietiško gyventojo dėka, 37 metų moteris buvo sulaikyta ir perduota policijos pareigūnams.

Už pasikėsinimą įvykdyti vagystę ir fizinio skausmo sukėlimą, jai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas laisvės atėmimas iki šešerių metų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.