Vilniuje sučiuptas dar vienas degalų vagis – besipriešinantį vyrą pareigūnai parvertė ant žemės

Vilniaus policijos patruliai sučiupo vyrą, įtariamą degalų vagyste iš degalinės. Sulaikomas vyras priešinosi, todėl pareigūnai jį parvertė ant žemės ir surakino antrankiais.

Vilniuje sučiuptas dar vienas degalų vagis – besipriešinantį vyrą pareigūnai parvertė ant žemės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilniuje sučiuptas dar vienas degalų vagis – besipriešinantį vyrą pareigūnai parvertė ant žemės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2019, 3:06 PM, atnaujinta Dec 3, 2019, 3:24 PM

Incidentas antradienį įvyko prieš 15 val. Kalvarijų g. Apie 14 val. 21 min. degalinės „Baltic Petroleum“ operatorė policijai pranešė, kad apie 14 val. 07 min. tamsaus automobilio „Ford“ vairuotojas užsipylė degalų ir išvažiavo nesusimokėjęs. Moteris sakė nemačiusi, į kurią pusę nuvažiavo įtariamasis.

Gavę šį pranešimą policijos patruliai pradėjo degalų vagies paiešką. Jį aptiko visai netoli - vos už kelių šimtų metrų ties sankryža su Žvalgų g.

Vyras kažkodėl nusprendė pasipriešinti pareigūnams, tad buvo pargriautas ant žemės ir surakintas antrankiais. Įtariamojo sulaikymą galėjo stebėti daugybė žmonių - viskas vyko ant šaligatvio visai greta Kalvarijų g. važiuojant miesto centro link.

Prieš kelias dienas, penktadienį, trijų degalų vagių sulaikymas virto kvapą gniaužiančiomis gaudynėmis miesto gatvėmis. Tądien iš degalinės „Skulas“, esančios J.Kazlausko g., pasišalino automobilis BMW, kuriuo važiavę trys vyrai prisipylė 130,18 l degalų ir, už juos nesumokėję, išvažiavo.

Degalinė patyrė 148,28 eurų nuostolį.

Puolė gaudyti vagių, netrukus Vilniaus policijos patruliai Žemaitės g. sulaikė automobilį BMW ir tris jame buvusius vyrus (gimę 1980 m., du – 1998 m.). Visi jie jau anksčiau buvo žinomi policijai.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, apžiūros metu automobilyje rasti 3 polietileniniai maišeliai ir 1 folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine medžiaga.

Visus tris įtariamuosius teismas leido duimti ilgesniam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.