Girtas chuliganas Jurbarke spjaudė į policininkus ir tvirtino, kad yra užsikrėtęs koronavirusu

Jurbarke sulaikant įsisiautėjusį girtą chuliganą, šis pradėjo spjaudyti į policininkus ir tvirtinti, kad yra užsikrėtęs koronavirusu. Vyras buvo sulaikytas, jį apžiūrėjo medikai, vėliau chuliganas uždarytas į areštinę.

Girtas chuliganas Jurbarke spjaudė į policininkus ir tvirtino, kad yra užsikrėtęs koronavirusu.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Girtas chuliganas Jurbarke spjaudė į policininkus ir tvirtino, kad yra užsikrėtęs koronavirusu.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2020, 9:16 AM, atnaujinta Apr 1, 2020, 7:36 PM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, kovo 31 d. apie 19 val. 49 min. Jurbarko policijos pareigūnai dėl viešosios tvarkos pažeidimo buvo iškviesti į pastatą S.Dariaus ir S.Girėno g.

Pareigūnams atvykus paaiškėjo, kad čia siautėja girtas chuliganas. Vyras vartojo necenzūrinius žodžius, pradėjo demonstratyviai kosėti ir spjovė į pareigūnų pusę.

Kai siautėjęs chuliganas pabandė pasišalinti iš įvykio vietos, pareigūnai panaudojo kovinių imtynių veiksmus ir patalpino asmenį į sulaikymo kamerą automobilyje.

Nustatyta, kad tai Šakių r., Kidulių seniūnijos, Mozuriškių kaimo gyventojas (gim. 1980 m.), kuriam nustatytas 1,49 prom. girtumas.

„Kadangi vyras teigė, jog yra užsikrėtęs COVID-19, buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba“, - praneša policija.

Kadangi vėliau chuliganas buvo uždarytas į areštinę, galima spėti, kad rimtų ligos požymių jam nenustatyta.

Kaip trečiadienio vakarą pranešė Marijampolės apskrities VPK, naktį praleidęs areštinėje ir išsiblaivęs, įtariamasis jau pripažino savo kaltę bei gailėjosi dėl tokio savo poelgio. Baudžiamoji byla baigta supaprastinto proceso tvarka, mažiau nei per parą asmeniui paskirta 6 mėnesių laisvės apribojimo bausmė.

Labai panašus atvejis prieš kelias dienas įvyko ir Vilniuje, Parko g. Kaip jau skelbė lrytas.lt, tąkart parduotuvėje į konfliktą įsivėlęs vyras irgi pareiškė, kad yra užsikrėtęs koronavirusu. Tačiau jį apžiūrėję greitosios pagalbos medikai, ligos požymių nenustatė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.