Skuodo r. gyventojas namo parsinešė miške rastą kulkosvaidžio dėtuvę – pradėtas ikiteisminis tyrimas

Skuodo policija pas vietos gyventoja aptikusi kulkosvaidžio dėtuvę, pradėjo ikiteisminį tyrimą. Vyras teigia, kad radinį parsinešė iš miško.

Skuodo r. gyventojas namo parsinešė miške rastą kulkosvaidžio dėtuvę – pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Skuodo r. gyventojas namo parsinešė miške rastą kulkosvaidžio dėtuvę – pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2020, 9:31 AM, atnaujinta Oct 1, 2020, 9:35 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, rugsėjo 30 d. apie 14 val. 30 min. buvo pranešta, kad Skuodo r., Aleksandrijoje, prie pamiškėje esančio žvyro karjero, vyras rado daiktą panašų į ginklo dėtuvę, kurią parsinešė ir pasidėjo namo garaže.

Apžiūrint garažą, čia rasta ir paimta, galimai, Ginklų ir šaudmenų kontrolės įstatyme „A“ kategorijai priskiriamo kulkosvaidžio dalis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.